Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,636
Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

...

gezenbilir temmuz.jpg

Etiketler

cidowsky' Alıntı:
valla derya ayda en az 2 kere yapılmasını isteyecek kadar eğlendik biz katılanlarda :D

en kısa zaman da Çiğdemcim 2.organizasyon duyurusunu bekliyoruz o zaman :D

Bu başka Tenedos'muş,ilk anda bi şaşkınlaştım. :D Afiyet olsun :D

Resimleri çekerken çok mu abarttım dedim ama eklerken ve sizlerden de olumlu yazılar geldikçe daha çok çekseymişim dedim şimdi.... ;)

gezenbilir temmuz 008.jpg

erhan bey siz hangi tenadostan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama bu sayfanın başındada yer değişikliği oldugunu bildirmiştim burası varil diye bir yer :D

Tenados'ta buluşup 10 dk kadar oturduk,daha sonra Varil'e geçtik.Bence geçmemiz iyi oldu,bu konuda ısrarcı olan Eren'e (kedili mekandan kurtardıgı için hayvanlardan korkan biri olarak ben ;) ) teşekkür ederim
phobios' Alıntı:
Bu başka Tenedos'muş,ilk anda bi şaşkınlaştım. :D Afiyet olsun :D

Ben İç Anadolu bölümünde, Bozcaada'nın ne işi var diye bir an tavşan moduna geçtim :D :D Sonradan içerikte uyandım konuya :D :D

Bende gelemiyceğimi sanıyordum bir anda oldu işte. Biliyorsun benim espriler biraz soğuk :smiley: sıçak havada ekibe iyi gelir umuduyla cenem düştü :smiley: sohpet ve muhabbet ekibe Ankarann yaz sıcağını unutturunca . Bende sohpete daldım. yoksa artçı olarak benim espriler yürüymenleri yürütmek için çok işe yarıyor. Benim esprilere dayanamaıp hızlanıp ön sıralara geçiyorlar :smiley:

Çiğdemcim senin kırmızı elbisenin ışıltısı benim elbiseye vurmasa benim kıyafet nolurduki :smiley:

Dağ gibi olmuyor tabi giyim. Mesaim gereği ceket ve kravatı çıkarıp geldim daha. Yoksa akşama kadar pişiyoruz takım kravat.
Bana kalsa hepsi urba elbise parçası aslolan içindekiler ve sohpet. Umarım elbisenin içini doldurabilmişizdir gerisi boş çünkü .

Derlerya '' İnsanlar elbiseleriyle karşılanır. Sohpetleriyle uğurlanır. ''

Vay vay Fatih bu sözler üzerine ne denir ...İnsanllar için yorum yapmakda aceleci davranmam ama gerek seninle Düzce sonu yaptığımız yolculukla gerekse Ankara'da mecburi telsiz kaynaklı görüşmelerimiz sonunda yazıyorum,sen elbiseyi her anlamda güzel dolduran birisin.İYİ Kİ VARSIN,İyiki Gezenbilir var.
jargondeath' Alıntı:
Bende gelemiyceğimi sanıyordum bir anda oldu işte. Biliyorsun benim espriler biraz soğuk :smiley: sıçak havada ekibe iyi gelir umuduyla cenem düştü :smiley: Zaten sohpet ve muhabet Ankarann yaz sıcağını unutturunca ekibe. Bende sohpete daldım.

Çiğdemcim senin kırmızı elbisenin ışıltısı benim elbiseye vurmasa benim kıyafet nolurduki :smiley:

Dağ gibi olmuyor tabi giyim. Mesaim gereği ceket ve kravatı çıkarıp geldim daha. Yoksa akşama kadar pişiyoruz takım kravat.
Bana kalsa hepsi urba elbise parçası aslolan içindekiler ve sohpet. Umarım elbisenin içini doldurabilmişizdir gerisi boş çünkü .

Derlerya '' İnsanlar elbiseleriyle karşılanır. Sohpetleriyle uğurlanır. ''

valla fatihciğim biz seni biliyorsun etkinlik elbiseleri ile tanıdık yani paket olarak hiçbirimiz biribirimizi böle cicili bicili görmeden tanıdık espirilerimizle sıcaklığımızla insanlığımızla tanıdık sevdik bildik sonuçta 1 yıldır ilk defa belkide böle şık gördük. :D

valla elbisenin içini doldurmayla ilgili konuya gelince gayet hoş doldurmuşsun :d ben çok beğendim valla senin bu halini eminim herkes beğenmiştir :D

ferdaneciğim valla sana şunu söleyeyim fatih cidden tatlı bi insandır. yani ben bi çok etkinliğe katıldım onunla gerçekten iyiki var diyebileceğin bi insan :D

Ve son resim :(
Gezenbilir sayesinde tanışan iki Urfa'lı bayan resmi.Ayşen Ablacıgım sizi tanıdıgıma çok memnun oldum,umarım buradaki dostluklar uzun soluklu olur .

gezenbilir temmuz 011.jpg

Fotoğraflar için çok teşekkürler Ferdanecim, güzel anılar oldu bizler için :smiley:

Güzel kalpleriniz ve güzel gözlerinizin beni öyle görmesi beni çok memnun etti. Çok teşekkür ederim.

Çiğdeminde dediği gibi kamp alanlarında en saf hallerimizle tanıştık birbirlerimizle ortak bir paydamız vardı doğa sevgisi ve paylaşım. Bu sayede zaten elbiselerimiz yoktu makyajımız yoktu süsümüz şaşalı elbiserimiz yoktu bu hallerimizle sevdik birbirmizi ve paylaştık elimizdekileri.

Gezenbilir sayesinde sizlerle tanıştığıma bende memnunum.

Gezenbilirede bu ortamı sağladığı için ayrıca teşekkürler.

evet ferdaneciğim gerçekten fotolar için teşekkürle gerçekten çok güzeldi bakıp bakıp gülümseyeceğiz hoş bi anıyı yaşamış olmaktan dolayı.

fatih çok haklısın iyiki var gezenbilir ve iyiki tanıdım sizleri :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR