Ankara Kampçıları Nerede :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mathilda0606 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,975

Etiketler
<div class="bbWrapper">Selam kurban bayrami ve diger haftasonlari icin ben de Ankarada kamp arkadaşı arıyorum.. Daha önce samsun ordu giresun taraflarında çadır kurdum. Surekli atlktivitelerin bulunduğu bi platform yada whatsapp grubu var mi bildiğin</div>

<div class="bbWrapper">Kurban bayrami tatilinde bende mugla antalya aydin civarinda bir yerler dusunuyorum 3-4 gunluk duruma gorede uzayabilir eger dusunen arkadaslar varsa ozel mesajdan telefonlarla birlikte whatsappdan grup kurarak konusabiliriz</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 167441" data-quote="Obirangaralı" data-source="post: 1482778" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1482778" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1482778">Obirangaralı' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Selam kurban bayrami ve diger haftasonlari icin ben de Ankarada kamp arkadaşı arıyorum.. Daha önce samsun ordu giresun taraflarında çadır kurdum. Surekli atlktivitelerin bulunduğu bi platform yada whatsapp grubu var mi bildiğin </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Facebookta Kampçılık Ankara grubumuz var dahil olun. Biz yakın zamanda gideceğiz kampa</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 167425" data-quote="Mathilda0606" data-source="post: 1482906" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1482906" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1482906">Mathilda0606' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Facebookta Kampçılık Ankara grubumuz var dahil olun. Biz yakın zamanda gideceğiz kampa </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Link atabilirmisiniz yasaksa forumda ozelde de olabilir zahmet olmazda</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 167455" data-quote="XibalbaTM" data-source="post: 1482849" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1482849" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1482849">XibalbaTM' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kurban bayrami tatilinde bende mugla antalya aydin civarinda bir yerler dusunuyorum 3-4 gunluk duruma gorede uzayabilir eger dusunen arkadaslar varsa ozel mesajdan telefonlarla birlikte whatsappdan grup kurarak konusabiliriz </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Ankarada mısın normalde?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 167425" data-quote="Mathilda0606" data-source="post: 1482908" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1482908" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1482908">Mathilda0606' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ankarada mısın normalde? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Evet ankarada yasiyorum is geregi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 167455" data-quote="XibalbaTM" data-source="post: 1482909" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1482909" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1482909">XibalbaTM' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Evet ankarada yasiyorum is geregi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Facebookta Kampçılık Ankara grubumuz var dahil olun. Biz yakın zamanda gideceğiz kampa</div>

<div class="bbWrapper">Merhabalar,<br /> <br /> <a href="https://chat.whatsapp.com/AaMcI6N9Qnj0qcxtqBLiuN" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fchat.whatsapp.com%2FAaMcI6N9Qnj0qcxtqBLiuN&amp;hash=a366a3c286ea09b988473d5a1b55c4bb" rel="nofollow ugc noopener">AnkaraKamp [HASHTAG]#Duyuru[/HASHTAG]</a><br /> <br /> linkinden sadece kamp duyurularının paylaşıldığı gurubumuza<br /> <br /> <a href="https://chat.whatsapp.com/1UjXEIjrCSCC9y2NMwPB9e" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fchat.whatsapp.com%2F1UjXEIjrCSCC9y2NMwPB9e&amp;hash=1a02f8591de25a04cf100b9a250faf76" rel="nofollow ugc noopener">AnkaraKamp [HASHTAG]#OutdoorSohbet[/HASHTAG]</a><br /> <br /> linkinden ise outdoor sohbet grubumuza katılabilirsiniz.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 167425" data-quote="Mathilda0606" data-source="post: 1482906" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1482906" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1482906">Mathilda0606' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Facebookta Kampçılık Ankara grubumuz var dahil olun. Biz yakın zamanda gideceğiz kampa </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>merhaba. ben de varım fakat facebook hesabım yok. whatsapp grubunuza katılmak isterim.</div>

<div class="bbWrapper">Merhabalar,<br /> Ben de Facebook özürlüyüm.<br /> Ankara merkezli doğa yürüyüşü, hidding ve kampçılık dallarında whatsapp grubu var mı acaba?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 167758" data-quote="dostev" data-source="post: 1485146" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1485146" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1485146">dostev' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bende Ankaradayım facebook grubuna istek gönderdim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>İsim neydi?</div>

<div class="bbWrapper">Selam bende ankaradayım müsaitliğim olduğu sürece organizasyonlara katılmak isterim whatsapp için ne yapmamız gerekiyor ?</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler