Ynt: Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008)
Merhaba,
Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Hatta aklıma bu başlığın Fotoğraf bölümüne açılması gerekliliği bile geldi. Tabi uzmanları daha iyi yorumlayabilir. Ellerine sağlık tekrar Fatih...
Ynt: Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008)
Herkese yorumlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Değer görüp yorumlamanız beni çok memnun etti. Sevgiler ve saygılar sunarım.
Arabayla yoldaki manzaralarıda fotoğraflayarak geldiğimiz karagölde. Asıl amacımız doğayı fotoğraflamaktı ve bu çerçevede çalışmarda bulunduk. Kısa yürüyüşler oldu elbette ama bir doğa gezisi değildi. Sık aralarda durup fotoğrafladığımız için. o yüzden ulaş üstadın dediği gibi bende fotoğraf kısmını düşündüm ilk bşta paylaşım için ama hem fotoğrafçılık adına çok iyi olmamaları (fotoğrafçılık adına profosyenel bir sitedeki yorumlar sebebiyle böyle söyledim) hemde asıl yerinin burası yani; Doğayı sevdirmek adına yapılan gezilerin anlatım ve paylaşım yeri olan doğa gezileri kısmına yerleştirdim.
Karagöl genelde Ankaradaki ışık dağından başlayan doğa yürüyüşlerinin eve dönüş noktası olarak kullanılmakta olan bir mevki. Umarım hafta sonu geziye katılmıyanların neler kaçırdıklarına bir örnek olur. Bahanelerinizi bir kaçınıda bu fotoğraflarla yenebilir ve hafta sonu gezi tekliflerine daha sıcak bakarsınız.
Buzadam üstadım sorunuzun cevabı : evet tarih doğrudur. Karagölün en güzel zamanları diyebilirim. Kalın giyecekler faydalı olucaktır.