Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bafralı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,239
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)

ceranus' Alıntı:
Şimdi Andoff ile görüştüm, yarış startından önce motocroscuların da gösterileri olacakmış.

Saat 10.30 da Mühye'de olursak iyi olacak.

Özcan Abi, geçen defa yarışların yapıldığı alanda olacak..

Tamam orada buluşmak üzere,

Selamlar,

Etiketler

Arkadaşlar bizde ordayız, ben yarışlarda görevli olacağım.

Selamlar yarışın yapılacağı yeri bana tarif edermisiniz Sincanda oturuyorum Mühye köyüne nasıl ulaşabilirim ilk defa böyle bir etkinliğe katılacağım aracım Honda crv malum LR yok mekana ulaşmak beni zorlarmı?

hüseyin bey yarış alanına ulaşmak hertürlü vasıta ile uygun hiç bir sıkıntı olmaz.

mühye köyüne ulaşmak için cinnah cad.biliyorsanız cinnah'a girdikten sonra

1. lamba atakule kavşağı direk gidiyorsunuz
2. lamba turan güneş bulvarı direk devam ediyorsunuz.
3. lamba viadük kavşağı direk karşiya dar yola aşağıya doğtu devam ettiğnizde yukardan köy ve yarış alanı zaten görünür.
iyi eğlenceler...

merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa bizde etkinlige katılmak istiyoruz yarış mevkine nasıl ulaşırız üstte ufak şekilde yarış mevkinden bahsetmişsiniz ama ben tam çözemedim detaylı bi anlatım olursa sevinirim yada benim evim a.o.ç gazi mah tarafında bu civarlardan yada konya yolu gazi ünv.önünden arabası ile gecicek olan varsa onları takılıp gelelim diyoruz ;D ;D benim araba biraz dolu olcakta :D
suzukı vitara-3kişi (dilek -ilyas +2 misafir)

ilyasfb' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa bizde etkinlige katılmak istiyoruz yarış mevkine nasıl ulaşırız üstte ufak şekilde yarış mevkinden bahsetmişsiniz ama ben tam çözemedim detaylı bi anlatım olursa sevinirim yada benim evim a.o.ç gazi mah tarafında bu civarlardan yada konya yolu gazi ünv.önünden arabası ile gecicek olan varsa onları takılıp gelelim diyoruz ;D ;D benim araba biraz dolu olcakta :D
suzukı vitara-3kişi (dilek -ilyas +2 misafir)

tarifimizi harita üzerindende inceleyebilirsiniz...
[attachment=1]

1.jpg

Şu güzergahı da izleyebilirsiniz.
Kolej Kavşağı - İncesu - Türközü - İmrahor Köyü - Aynıyolunda devamında da mühye köyü - daha sonra yol üzerinde yarış alanını görebilirsiniz zaten
Biz de bisikletlerimiz ve araçlarımızla saat 9:15 te Kolejden hareket ediyoruz. Vadi güzergahından gideceğiz.

kokteknik' Alıntı:
Çaya gelirsin artık

Gittim döndüm bile mesajınızı okumamıştım okusaydım mutlaka uğramaya çalışırdım gittim İstasyon caddesinde işimi hallettim sanki Etlikten Kızılaya gitmiş gibi döndüm bastım geldim Ankaraya ;D ;D ;D

jan' Alıntı:
Necmi abijim sana çok çok çok çok iyi yolculuklar bi gün tekila içelim, nasıl iyi diğmi puan toplarmıyım.

Can zaten seni o caponcularla bir tutmuyorum ;D ;D ;D

En azından dev gibi bir makinen var arazi taşıtı dediğin öyle olur zaten ;D ;D ;D

Şu tekila işini halledelim Murat Sen Ben

Biri tekila mı dedi? ;D

sayın bülent ve ibrahim bey resimli ve yazılı açıklamalarınız çok faydalı oldu teşekürler artık bulurum yalnız bişey sorucam çankaya trafigine girmeden konya yolundan gölbaşı istikametine giderken orana sapıp panora alışverişmerkezi ve TRT nin önünden düz devam etsem o bahsettiginiz viyadüge çıkamazmıyım :smiley: yani o yol dogru bir istikametmi oluyo :smiley:

Google earth ten inceledik sizin tarif ettiğiniz yol o viyadük kavşağına çıkıyor yarışta görüşmek üzere

KILINÇ' Alıntı:
Google earth ten inceledik sizin tarif ettiğiniz yol o viyadük kavşağına çıkıyor yarışta görüşmek üzere
ilginize teşekürler yarışta görüşmek üzere :smiley: selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri