Ankara Mühye'de Son Dakika Off-Roadu (14 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,383

Etiketler
Ynt: Ankara Mühye'de Son Dakika Off-Roadu (14 Haziran 2009)

Selam arkadaşlar sitem mi etsem bilmiyorum ama nasıl görmedim son dakika kararını genede izlemesi zevkli paylaşım için teşekkürler.

mayunal' Alıntı:
http://i563.photobucket.com/player.swf?file=http://vid563.photobucket.com/albums/ss77/mayunal/Video044.flv

sanırım burda sol amartisörün ayağını kırmışım amaaa cj çok konforlu oldu :D yaptırmayı düşünmüyorum

şehir içinde sıkca kullanmasam hiç terettüd etmeden 38 e geçerim

ayna mahruti yi değiştir.devam et gitsin bence süper olur.Ama sen biraz tehlikelisin kesin aks kestirirsin. ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
ayna mahruti yi değiştir.devam et gitsin bence süper olur.Ama sen biraz tehlikelisin kesin aks kestirirsin. ;D ;D ;D ;D ;D

5 yıldır beceremedim aks kesmeyi :D dana 44 var :D
aslında tehlikeli değilimdir ama iş güç stres derken bu gezide costum stres atacak bataklık aradım kendime :D

Kerem ve Alp sizin sesiniz soluğunuz çıkmıyor, hayrola hala dinlenemediniz mi?

guzel bır gun gecırmıssınız.paylasım ıcın tesekkurler.

ozanyur' Alıntı:
aslında tehlikeli değilimdir ama iş güç stres derken bu gezide costum stres atacak bataklık aradım kendime :D

dana 44 olmazsa dana 60 var 80 var.
şaka biyana lastik iyi olsa okadar zorlanmazdın bence. Lastikte Büyük çapın aksa bindireceği yük fazla olur.
35 makul ölçü.

yavuz-çelikel' Alıntı:
dana 44 olmazsa dana 60 var 80 var.
şaka biyana lastik iyi olsa okadar zorlanmazdın bence. Lastikte Büyük çapın aksa bindireceği yük fazla olur.
35 makul ölçü.

benim ordan cıkamamamın en büyük sebebi çok derin kanallar oluştu direksiyona yön veremedim yoksa sağdan çıkardım herkes sağdan gir cıkarsın dedi ama sağa çeviremedim arabayı
neyse yazın sonuna doğru 35 leri takarım diff locklarla beraber :D :D :D

lıntı
ozanyur' Alıntı:
Alıntı....

dana 44 " şapkalı "

Ohooooooo bizimkiler cosmus :D Bravo vallahi :D
Alp aksiyonu yapmissin :smiley: Sendeki sarma halati deneseydiniz Yoksa arkada hala sakli duruyomu :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Ohooooooo bizimkiler cosmus :D Bravo vallahi :D
Alp aksiyonu yapmissin :smiley: Sendeki sarma halati deneseydiniz Yoksa arkada hala sakli duruyomu :smiley:

o halatı iki cj arasında (beni çekmek için :D ) kullandık süper bişey vurdurmak için ideal. bende yaptırcam aynısından

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR