Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü
önce fotoğraflar konusunu aydınlatayım. canon marka makine Elmadağ'a varmadan kendini arızanın kollarına bıraktı. çalıştığı yer ise merzifon civarı oldu. manası kalmadığı için çantada yerini aldı ve ağırlık yapmaktan başka işe yaramadı. işin gerçeği ben de anlamadım arızanın nedenini. samsun girişinde beni karşılayanlar tarafından çekilen görüntülerim ile ayaklarımın berbat halini gönderebilirim.
esas manzara kızılırmak vadisinde ve onun sonundaki Kösedağına tırmanırken vardı ve ben bunları kaçırdım. inanılmaz büyük bir kayıp.
tanıtım isteyen arkadaşlarım olmuş.
anakarada yaşıyorum. 1964 doğumluyum. reklam, ithalat ve yayıncılık ile uğraşıyorum. herkesin yaptığını yapmaktan zevk almadığımdan uzun soluklu faaliyetleri seviyorum. gaipten gelenle değil, bilimsel olanla ilgileniyorum.
en yakın projem; 2012 eylül/ekimde 509 km lik likya yolunu bir çıkışta bitirmek. "şimdilik" bir komando arkadaşımla anlaştık. normalde 12-15 günde bitecek bir yer ama biz işin içine keyf katmak istedik ve zamanı 20 güne yaydık.
ikinci yakın projem sakaryadan-izmire olacak. ayrıntıları henüz anlatmıyoruz. eğer sponsor bulur ve tabana yayarsak likyayı erteleyip bunu bu seneye çekeceğim, olmaz ise seneye bunu tek başına da olsa yürüyeceğim.
daha sonraki projeler likya maratonu ve sahra maratonu.
bunun yanında ilk fırsatta bir adet UNİMOG almak istiyorum. eski tiplerden değil, yeni tiplerden. önerisi olanı zevkle dinlerim.