Ankara Şaşmazda Son Dakika Offroad Buluşması 15 Kasım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenatac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,843
Ynt: Ankara Şaşmazda Son Dakika Offroad Buluşması 15 Kasım

DSC_0188_800_532.jpg
DSC_0189_800_532.jpg

Murat ve Tolga ikilisi mıntıka temizliğinde :D

DSC_0190_800_532.jpg
DSC_0191_800_532.jpg

Araçları yıkadık yıkamasına ama dökülen çamurlar yerdeki tüm su giderlerini tıkadı.Dönüşümlü olarak bir grup,devamlı giderlerde biriken çamuru kürekle çöp poşetlerine doldurdu.Aksi taktirde dükkanı su basması an meselesiydi :smiley:

DSC_0192_800_532.jpg

Etiketler

DSC_0194_800_532.jpg

Suratımdaki kurumuş çamurlar adaşımın çok ilgisini çekti.Çamur gerçekten cildi gençleştiriyorsa bu geziden sonra hepimiz en az 3 - 4 yaş gençleşiriz herhalde :smiley:

DSC_0198_800_532.jpg
DSC_0199_800_532.jpg
DSC_0195_800_532.jpg

İş bitti ama bizde tam anlamıyla bittik.. Batırması kolayda temizlemesi gerçekten çok zormuş ;D

Ani gelişen plansız bir gezi olsada hem parkur hemde temizlik safhası çok keyifli geçti.Nazımızı çekip gece yarısına kadar bizi dükkanında ağırlayan Ozana başta olmak üzere,

geziye önayak olan Murat ve Tolga beylere,

devamlı kahkaha atarak "ben burdan çıkarım" diyen adaşım Erene,

konvoy düzenini sağlamak adına,arazide sık sık yaptığı telsiz anonslarıyla tam bir görev adamı olduğunu kanıtlayan kardeşim Cana,

varlığıyla ortama neşe saçan Alpe,

sırf bizimle beraber olabilmek adına son anda koşup gelen Zerrine,

adını hatırlayamadığım misafirlerimize,

bu güzel günde bizimle beraber oldukları için teşekkür ederim.

Bensiz neler yaptınız öyle. Güzel geçmiş, kıskandım. Aynı saatlerde bizim araç kuafördeydi :smiley:) Oralara hiç gelemezdik. :smiley:) Ben Ozan'ın ordan ayrılımışım siz gelmişsiniz demek ki.
Dün arabayı temizledik bugün çamurlayacağız bizde ;D

Katılan herkese, öncelikle yeni tanıştığım Ozan'a (Bütün akşamını bize ayırdı,hakkını helal et Ozan),
Eren'lere :D
Telsiz operatörümüz Can'a ;)
Organizatör Alp'e :D
Bizi her zaman destekleyen ve yanımızda olan Zerrin'e :smiley:
Her zaman birbirimize verdiğimiz gazlar ile çok eğlendiğimiz Murat'a ;D
çok teşekkür ederim.
Yeni gezilerde buluşmak üzere. ;)

Selam,
Cumartesi bi şeyler yapma fikri çok güzeldi ama gene son anda değişen planlarım yüzünden gündüz katılamadım aranıza.
Telefonuda evde unutmuşum, defalarca aramışsınız.
Neyse,
Akşamüstü eve geldiğimde sizlerle tel ile görüşüp, gelmeye karar verdim. Hemen Zerrin' i arayıp hazırlanmasını söyledim. Onu alıp yanınıza geldiğimizde hava kararmıştı.
Gündüz size katılamadığım iiçin aracım sizinki kadar batmamıştı. Çok şey kaçırmıştım.

Risklerine rağmen çok sevdiğim gece gezilerinin ufak bi kısmını paylaştım sizinle....

( Bu arada kimsenin cesaret edip aracının burnun bile çevirmediği uzun uzun dik dik bi yeri çıktım ya, çok keyifliydi ;D
Bu konuda foto moto yok galiba, ama en azında biraz övgü isterim ;D)

Neyse, şaka bi yana...

Eren, kardeşten yakın olan Murat, Eren Ataç, kardeşi Can, Murat abi, Tolga, Ozan ve Zerrin...

Çok güzel ve kaliteli insanlar. Ankara grubunun bu kadar iyi anlaşan kaliteli ve arızasız insanlardan oluşması hepimizi mutlu ediyor. "Bu şanstır !!!"

Akşam akşam 6 beter çamurlu aracı ekmek teknesine toplayan Ozan ise dost insan, adam gibi adam....
Bugün (Pazar) Ozan' ı aradım. Giderler tıkanmış, gelip yardım edeyim diye ısrar ettim, kabul etmiyor ;)

Sağol Ozan...

Bütün Ankaralı araç sahibi arkadaşlara Tunalı Hilmi kavşağına çıkan yokuşun solundaki, "Tunalı Oto Kuaför" ' ü tavsiye ederim...
Reklam mı oldU? Reklam oldu ;D Olsun, hakkıdır Ozan' ın.... ;)

Sağolasın Ozan,
Sağolsun bütün kocaman yürekli dostlar...

Sevgiler...

ağır deviri olmayan yeni kasa grand zorlandımı acaba eksikliği bellimiydi low un

çok güzel kareler. gezinizi paylaştığınız için teşekkürler..

Güzel gezi olmuş,
Resimlerde ayrıca çok güzel,
Yıkamada çekilenlere bittim ;D ;D ;D

Güzelmiş valla.. ufaktan ufaktan yol-yordam öğreniyoruz biz de :smiley:

Yıkama faslına bakarken aklıma geldi; sormak isterim: CJ'nin yıkanması sıkıntı yaratıyor mu? Açık olduğundan konsolun vs. kuvvetli sudan olumsuz etkilenmesi riski var mı? Off-road'a üstü açık çıktıklarını ve suya girip-çıktıklarını düşününce içeri giren su sorun olmuyordur diye düşünüyorum ama? Aydınlatabilirseniz memnun olurum.

Murat bey CJ yi yıkarken kabine sonradan eklenen elektronik ekipmana dikkat etmeniz yeterli.Örneğin Cd çalar,CB telsiz gibi.Bunların haricinde kısa süreli su temasından etkilenecek pek birşey yok gibi.

sahin05' Alıntı:
ağır deviri olmayan yeni kasa grand zorlandımı acaba eksikliği bellimiydi low un

Grand derken.....? Yeni kasa Grand Cherokee yoktu ki aramızda... ayrıca WH kasadada Low var ki... ???

Suat bey, siz Grand Vitara sormuş oalbilirsiniz ???

Uyandım ama, mesajımda nedense düzelt düğmesi şapş olmuş....

Ya, bende ilk önce teşekkürlerle başlayayım. Bizi o güzel parkura götüren, muhteşem fotoları çeken Eren ve Can kardeşlere çok teşekkür ederim. Bir omuz ;D atan CJ Eren ve Murat arkadaşlarada çok teşekkür ederim. Son anda, hava kararmasına rağmen bize katılan dostum Alp ve her ve her hava durumunda (AT ;D) bizi yalnız bırakmayan sevgili Zerrin'e de çok teşekkür ederim. Tolga sanada teşekkür ;D kehkeh. Ama asıl teşekkürü hak eden kişi Tunalı Oto Yıkama'nın sahibi dostumuz Ozan. Gecenin bir vakti (saat 24:00'e kadar) bütün işini gücünü bıraktı ve bizi bekledi. Yıkamaya bıraktığımız 1 ton çamur da işin cabası.

Neyse gelelim off-road a. Yaw süperdi be, yani ne kadar anlatsakta ancak yaşayan bilir aldığımız keyfi ;D.

Birde arabanın performansı yönünden bir soru geldi.
Evet low olmaması performansı etkiliyor. Özellikle dik tepeleri çıkarken ve inerken. Ama dün girdiğimiz parkurda zorlanmamın bir sebebide MT değil AT lastiklerin olmasıydı. Birde üstüne low olmaması eklenince ... ben oldukça eğlendim ;D :D. O nedenle CJ Eren'e ve Murat'a çok teşekkür ederim.

Ama Ama, yaşasın SUZUKİ kardeşliği ;D ;D ;D

Bu arada son aldığım habere göre Zerrin trekingde bir kaza geçirmiş. Zerrin çok geçmiş olsun :-\ . Yaw sana bir kurşun döktürelim yaw. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler