Ynt: Ankara Şaşmazda Son Dakika Offroad Buluşması 15 Kasım
Selam,
Cumartesi bi şeyler yapma fikri çok güzeldi ama gene son anda değişen planlarım yüzünden gündüz katılamadım aranıza.
Telefonuda evde unutmuşum, defalarca aramışsınız.
Neyse,
Akşamüstü eve geldiğimde sizlerle tel ile görüşüp, gelmeye karar verdim. Hemen Zerrin' i arayıp hazırlanmasını söyledim. Onu alıp yanınıza geldiğimizde hava kararmıştı.
Gündüz size katılamadığım iiçin aracım sizinki kadar batmamıştı. Çok şey kaçırmıştım.
Risklerine rağmen çok sevdiğim gece gezilerinin ufak bi kısmını paylaştım sizinle....
( Bu arada kimsenin cesaret edip aracının burnun bile çevirmediği uzun uzun dik dik bi yeri çıktım ya, çok keyifliydi ;D
Bu konuda foto moto yok galiba, ama en azında biraz övgü isterim ;D)
Neyse, şaka bi yana...
Eren, kardeşten yakın olan Murat, Eren Ataç, kardeşi Can, Murat abi, Tolga, Ozan ve Zerrin...
Çok güzel ve kaliteli insanlar. Ankara grubunun bu kadar iyi anlaşan kaliteli ve arızasız insanlardan oluşması hepimizi mutlu ediyor. "Bu şanstır !!!"
Akşam akşam 6 beter çamurlu aracı ekmek teknesine toplayan Ozan ise dost insan, adam gibi adam....
Bugün (Pazar) Ozan' ı aradım. Giderler tıkanmış, gelip yardım edeyim diye ısrar ettim, kabul etmiyor
Sağol Ozan...
Bütün Ankaralı araç sahibi arkadaşlara Tunalı Hilmi kavşağına çıkan yokuşun solundaki, "Tunalı Oto Kuaför" ' ü tavsiye ederim...
Reklam mı oldU? Reklam oldu ;D Olsun, hakkıdır Ozan' ın....
Sağolasın Ozan,
Sağolsun bütün kocaman yürekli dostlar...
Sevgiler...