Ankara Soğuksu Milli Parkında Yürüyüş (13 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventureman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,553

adventureman

İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.
Yer
Ankara
13 şubatta değerli dostum Ömer Beyle bi etkinlik düzenledik,harika güzel bi etkinlikti,doğa manzara mükemmeldi gerçi bi ara yolu kısaltalım diye keçi gibi dik yerlerden tırmandık :smiley: ama yine de çok güzeldi paylaşalım istedik.
Yer soğuksu milli parkı,gps teknik detayları Ömer Bey dostum yazacaktır

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

rota.jpg

ZİRVE.jpg

IMAG0028.jpg

IMAG0029.jpg

IMAG0023.jpg

Etiketler
Ynt: Ankara Soğuksu Milli Parkında Yürüyüş (13 Şubat 2011)

adventureman' Alıntı:
13 şubatta değerli dostum Ömer Beyle bi etkinlik düzenledik,harika güzel bi etkinlikti,doğa manzara mükemmeldi gerçi bi ara yolu kısaltalım diye keçi gibi dik yerlerden tırmandık :smiley: ama yine de çok güzeldi paylaşalım istedik.
Yer soğuksu milli parkı,gps teknik detayları Ömer Bey dostum yazacaktır

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Serdar teşekkürler.Benim içinde çok güzel bir etkinlik oldu, evet arazi yapısının çok dik oluşu nedeni ile birde tabii bizim yürümek için yolu tercih etmemizden dolayı, tırmanışımız zahmetli oldu.Zirvede ki manzara karşısında insanın yorgunluğu kalmıyor.
Gps yanımda olmadığı için şu an bir şey yazamayacağım ama aklımda kaldığı kadarı ile 1160 metreden 1685 Mt ye bir tırmanış oldu.Dinlenmelerle beraber yine yaklaşık olarak 6 saatlik etkinlik 14 km lik bir parkuru tamamladık.

Paylaşımlar için teşekkürler Serdar bey.

Konunuzu Doğa Yürüyüşleri ana sayfasına taşıyorum.

İlerleyen haftalarda etkinlik düzenlemek isterseniz bu başlıkta yeni konu açmanız yeterlidir.

İyi Etkinlikler.

Az sayıda da olsa fotoğraflar çok güzel paylaşım için teşekkürler :-X

Kutadgu' Alıntı:
Az sayıda da olsa fotoğraflar çok güzel paylaşım için teşekkürler :-X

Fotoğraf makinası yanımıza almadığımız için maalesef cep telefonu ile az sayıda foto çektik.

Çok güzel etkinlikti hala aklımda,bi dahaki sefere daha çok fotoğraf çekeriz bunlar sanırım az olmuş ama fotoğraf çekeceğiz diye rota süresi uzayabiliyor birazda bunu düşünmüştük.

Soluklanma molası = Fotoğraf Çekme Molası.
;D

Sn Murat bey;

Soluklanma molasını, kendi adıma yanıtlamak gerekirse, ilk defa bir grup etkinliği dışında, parkur belirleme, belirlenen parkuru arazide uygulama, zaman ve mesafenin teoriye uygun olup olmayacağı, kriterleri taşıyan bir yürüyüşü Serdar arkadaşımla beraber organize ettik.Durum böyle olunca kendi adıma tüm bunların heyecanı ile fotoğraf makinamı yanıma almadım.
herkesin bildiği gibi, 2 kişi bir doğa yürüyüş etkinliği için az bir sayı olmasına rağmen, bundan önce yürüdüğüm 15-17 kişilik gruplardan çok daha keyif ve zevk aldım.

Evet az sayıda ki kişi ile yapılan doğa yürüyüşleri çok daha zevkli oluyor.
Hele grup içinde ki kişilerin kondüsyonu ve macera duygusu da eşitse tadından yürünmez bu yürüyüş.
Parkurun dikliği geçit vermezliği daha bir mutluluk verir bazen yürüyüşçülere.
Kendimizi sınamak,doğaya ve onun zorlu koşullarına karşı kendimizi adapte etmeye çalışmak ve başarmanın hazzı ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler