Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endüstri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,755

endüstri

Kamp III
Yer
bozüyük
evet arkadaşlar .çok meşhur ve parçacı bir arkadaşımız toyota hılux e %100 kilit olmaz dedi.hiç uygulaması yok.hatta vx100 lerin bile bazılarında olur bazılarında lsd olur dedi.evet yapan, kullanan, uygulayan arkadaşlardan bilgi ve deyeyimleri rica etsek..ustamız haklımı ...hılux e %100 kilit olur mu olmaz mı?

Etiketler
Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

% 100 kilit olmuyor ama lsd sistemi uygulanıyor.
Oda ısınınca devreden çıkıyor, araç patiye düşünce geri devreye giriyor.

Toyota ustası Muhammed yada Ayhan 0 312 397 91 38

Selam Fahri Abi,

yapılırsa olur..neden olmasın? tabi her modifin birtakım getirilerinin yanında zararlarıda olacaktır..
kullanım amacı,zemin vs..her parametreyi dahil etmeliyiz..
Şimdi,araçlarımız pick-up ve arkaları göreceli hafif..
%100 kilitli kullanımlarda,savrulmaya meyilli arka düzen tamamen agresifleşecek..Ustamızın da ''olmaz'' demesinin sebebi büyük ihtimal bu..

Yanlız, Recep Abi (fişşek) önceki Hilux'ünün arka LSD'sini bir takım muamelelerle %100'e yakın hale getirdiklerinden bahsetmişti..Tabi direk kilitli gibi olması beklenmesede yinede denenebilir bir aksiyon diye düşünmekteyim ve en kısa sürede icraata geçeceğim.. ;D

kalın sağlıcakla

%70 lsd için 500tl diyor.lsd kilit önceki aracımda vardı pek işe yaramıyor.çamurda karda yada lastik havaya kalktığı durumlarda yokmuş gibi...meşhur usta tehlikelerden ve zararlarından dolayı olmaz demedi öyle bi anlattıki sanki %100 kilidi ilk defa duymuş gibiydi.

Büyük olasıkla ilk defa duyuyordur. %100 kilit takılan ve kullanan çok Hilux var. Neden olmaz demiş anlayamadım.

Şöyle bir detay var:

Pickuplara %100 otomatik devreye giren kilit takarsanız ciddi tehlike yaratıyor(muş). Arkası haifi olduğu için.
Ancak ARB gibi manuel kontrollü bir %100 kilit takarsanız tabiki olur. Aslında usta doğru söylemiş.

kesin olmaz takılamaz dememiştir bencede.

assuva' Alıntı:
Büyük olasıkla ilk defa duyuyordur. %100 kilit takılan ve kullanan çok Hilux var. Neden olmaz demiş anlayamadım.

bu meşhur usta aynı zamanda parçada satıyor.toyotası olupta ondan parça almayan taktırmayan her halde yoktur.isim vermeyi o yüzden doğru bulmadım..

amerikada adamlar hıluxlara herşeyi takıyorlar. Orjinal ekipmanda yoktur ama yan sanayii ekipmanlarda vardır. Lockright, powertrax, arb..... birçok markada olmalı. Şimdi bakacağım internetten.

http://www.richmondgear.com/powertrax/toyotalr.pdf

endüstri' Alıntı:
kesin olmaz böyle kilit toyota hilux için yok dedi.
Siz Hakan Atamanı aramışsınızdır, o da orjinalci olduğundan ve yan sanayi aksesuarlardan anlamadığı için Hiluxta yok demiştir. (Ki Hiluxta orjinalde yok gerçekten, LSD var) ARB takarsanız sorun olmaz, Ama LockRight gibi otomatik %100 takarsanız ilk yağmurlu virajda uçarsınız.