Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endüstri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,732

endüstri

Kamp III
Yer
bozüyük
evet arkadaşlar .çok meşhur ve parçacı bir arkadaşımız toyota hılux e %100 kilit olmaz dedi.hiç uygulaması yok.hatta vx100 lerin bile bazılarında olur bazılarında lsd olur dedi.evet yapan, kullanan, uygulayan arkadaşlardan bilgi ve deyeyimleri rica etsek..ustamız haklımı ...hılux e %100 kilit olur mu olmaz mı?

Etiketler
Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

% 100 kilit olmuyor ama lsd sistemi uygulanıyor.
Oda ısınınca devreden çıkıyor, araç patiye düşünce geri devreye giriyor.

Toyota ustası Muhammed yada Ayhan 0 312 397 91 38

Selam Fahri Abi,

yapılırsa olur..neden olmasın? tabi her modifin birtakım getirilerinin yanında zararlarıda olacaktır..
kullanım amacı,zemin vs..her parametreyi dahil etmeliyiz..
Şimdi,araçlarımız pick-up ve arkaları göreceli hafif..
%100 kilitli kullanımlarda,savrulmaya meyilli arka düzen tamamen agresifleşecek..Ustamızın da ''olmaz'' demesinin sebebi büyük ihtimal bu..

Yanlız, Recep Abi (fişşek) önceki Hilux'ünün arka LSD'sini bir takım muamelelerle %100'e yakın hale getirdiklerinden bahsetmişti..Tabi direk kilitli gibi olması beklenmesede yinede denenebilir bir aksiyon diye düşünmekteyim ve en kısa sürede icraata geçeceğim.. ;D

kalın sağlıcakla

%70 lsd için 500tl diyor.lsd kilit önceki aracımda vardı pek işe yaramıyor.çamurda karda yada lastik havaya kalktığı durumlarda yokmuş gibi...meşhur usta tehlikelerden ve zararlarından dolayı olmaz demedi öyle bi anlattıki sanki %100 kilidi ilk defa duymuş gibiydi.

endüstri' Alıntı:
%70 lsd için 500tl diyor.lsd kilit önceki aracımda vardı pek işe yaramıyor.çamurda karda yada lastik havaya kalktığı durumlarda yokmuş gibi...meşhur usta tehlikelerden ve zararlarından dolayı olmaz demedi öyle bi anlattıki sanki %100 kilidi ilk defa duymuş gibiydi.
Büyük olasıkla ilk defa duyuyordur. %100 kilit takılan ve kullanan çok Hilux var. Neden olmaz demiş anlayamadım.

Şöyle bir detay var:

Pickuplara %100 otomatik devreye giren kilit takarsanız ciddi tehlike yaratıyor(muş). Arkası haifi olduğu için.
Ancak ARB gibi manuel kontrollü bir %100 kilit takarsanız tabiki olur. Aslında usta doğru söylemiş.

assuva' Alıntı:
Büyük olasıkla ilk defa duyuyordur. %100 kilit takılan ve kullanan çok Hilux var. Neden olmaz demiş anlayamadım.

bu meşhur usta aynı zamanda parçada satıyor.toyotası olupta ondan parça almayan taktırmayan her halde yoktur.isim vermeyi o yüzden doğru bulmadım..

amerikada adamlar hıluxlara herşeyi takıyorlar. Orjinal ekipmanda yoktur ama yan sanayii ekipmanlarda vardır. Lockright, powertrax, arb..... birçok markada olmalı. Şimdi bakacağım internetten.

endüstri' Alıntı:
kesin olmaz böyle kilit toyota hilux için yok dedi.
Siz Hakan Atamanı aramışsınızdır, o da orjinalci olduğundan ve yan sanayi aksesuarlardan anlamadığı için Hiluxta yok demiştir. (Ki Hiluxta orjinalde yok gerçekten, LSD var) ARB takarsanız sorun olmaz, Ama LockRight gibi otomatik %100 takarsanız ilk yağmurlu virajda uçarsınız.

umutcelikel' Alıntı:
Siz Hakan Atamanı aramışsınızdır, o da orjinalci olduğundan ve yan sanayi aksesuarlardan anlamadığı için Hiluxta yok demiştir. (Ki Hiluxta orjinalde yok gerçekten, LSD var) ARB takarsanız sorun olmaz, Ama LockRight gibi otomatik %100 takarsanız ilk yağmurlu virajda uçarsınız.
[/quot/]

tumer arkadaşımız hiç sorunsuz kullandığını yazdı.yağmurlu bir günde virajda uçmak istemem ...otomatik %100 kilit lerin hepsinde böylemi..lokka düşünüyordum... ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR