Ankara'dan Karadeniz Gezisi - (8-19 Eylül 2010 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PrometheusTR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,504

PrometheusTR

BMW R1200GS & T5 CamperVan
Yer
İstanbul
Ramazan bayramı arifesinde Ankara - Samsun seyahatiyle başlayıp, Artvin Hopa'ya kadar gidip, tekrar iç kısımlardan Ankara'ya dönmeyi planladığım bir gezi yapacağım. Bu rotayı daha önce yapanlar varsa; mutlaka görülmesi gereken yerler, yemek yenilebilinecek ve konaklanacak yerler hususunda bilgi verebilir mi? Rota üzerinde bir tek Trabzon'u iyi biliyorum, onun dışında bilgim yok :smiley:

Şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Ankara'dan Karadeniz Gezisi - (8-19 Eylül 2010 )

geçen sene batı karadenizin tüm sahil şeridini gezmiştim 8 günlük bir geziydi bu sene için sizin rotanızı yapmak hep aklımda benim içinde yararlı olacaktır takip ediyorum

Birkaç güne kadar, rota çalışmalarına başlarım diye düşünüyorum. Tespit ettiğim birtakım önemli noktalar var, burdan gelecek önerilerle birlikte birleştirip güzel bir rota planlayacağım. Tabi 11 güne sıkışması lazım bu rotanın o da ayrı mesele :smiley:

Genel rota planlandı, başlangıç gününe kadar detayları da oluşturacağım:

Detaylar için hala fikirleri bekliyorum :smiley:

aaaaaaaa.jpg

o tarihlerde ciddi soguk olur sanirim oralar hatta kar olma ihtimali bile olur yukseklerde . Yaniliyormuyum?

Tempus' Alıntı:
o tarihlerde ciddi soguk olur sanirim oralar hatta kar olma ihtimali bile olur yukseklerde . Yaniliyormuyum?

Trabzon eylül ayında iyiydi, ancak Erzurum'u bilmiyorum; çok zorlanırsam Trabzon'dan Gümüşhane istikametine geçebilirim.

PrometheusTR' Alıntı:
Trabzon eylül ayında iyiydi, ancak Erzurum'u bilmiyorum; çok zorlanırsam Trabzon'dan Gümüşhane istikametine geçebilirim.

Agustos ortalari ideal zamanlar aslinda gidilebilirse

izin ayarlayamıyorum :(

Bu arada sen Vitara'yı satıp şimdi de Lexus mu aldın? Yau yetişemiyoruz hızına :D

vx80 son kararim :smiley:

LR karadeniz turu gezi plani var, o basligi bir incele baya bilgi var

Merhaba;

Uzun yıllar Doğu Karadeniz'de jeep safari turları yaptım o yüzden lastiği asfalta değdirmeden trabzondan artvine kadar olan rotalarda size yardımcı olabilirim..tabi bu turu yapmak için zaman gerekiyor ama samsundan başladığınızda sahilden hopaya kadar gezilecek yerler zaten belli ama ben size Artvin bölgesinde zaman geçirmenizi tavsiye ederim borçka karagöl ve maçahel vadisinde görülmeye değer bir çok yer var, oradan yusufeli bölgesi hem kültürel hem tarihi hem doğa güzellikleriyle dolu bir yer, ve dönüş yolunuda antik çoruh vadisi üzerinden erzuruma doğru yapmanız güzel olacaktır. O tarihlerde kış şartları için henuz erken oldugundan bir problem yaşamazsınız..

teşekkür ederim, rota detaylarım netleştikten sonra yardımınıza ihtiyacım olabilir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR