Ynt: Ankara'dan Sarıalan Yaylası'na Günübirlik (18 Nisan 2010)
Selam,
Netimin bağlı olduğu tel hattında sorun var. Konuyu ancak farkedebildim....
Öncelikle, Mustafa için bakmaya gittiğimiz Vitara bu işten anlayan, çoğumuzun tanıdığı, dostum,
Otomobil Sporları Federasyonu Düzce İl Başkanı Serkan TUT' a ait.
Federasyonun Düzce İl Başkanlığı aynı zamanda Off Road Klübünü' de barındırıyor bünyesinde. Başkanı sevgili İsmail. Selamlar İsmail başkan

Dolaysı ile Serkan, arkadaşları ve çevresi mekanik konusunda çok tecrübeli ve bilgili, Vitarasınıda çok profosyonel hazırlamış.
Kilit, Bronz balata, kitle yükseltme, kupa yükseltmesi, profosyonel, çok kullanışlı ön çelik tampon, vinç, pro-custom şnorkel v.s. v.s. ...
Konfor konusunda da, klima v.s. taviz verilmemiş...
Kesinlikle tavsiye ederim....
Mustafanın kullanım ve beğeni kıstaslarına tam uygun olmadığını öğrenince inanın çok üzüldüm. Neyse, kısmet......
Serkan TUT' a da bize aracını gözü kapalı teslim edip 1 kaç saat test imkanı verdiği için çok teşekkür ederim...
(Bana testimiz sırasında İstanbul otobüsünden telefon etti, benim arabayı 4000 devrin altında kullanırsan canına okurum dedi ;D ;D ;D 4000 altı kullandım genelde, sadece 2h' da bronz balatanın tadına varıp bi kaç kere yanladım ;D, arabasının canına okumadığım için -bana kıyıp- canıma okur mu bilmem ;D ;D)
Neyse, araca baktıktan sonra, Serkan' ın söylediği yere teslim edip yaylaya çıktık... Yemekler -kahvaltı dahil- süperdi...
Ayrıca Can' la bi kaç tane dağa çıkan oldukça sert rotolar keşfettik....
Birdaha gitmek için can atıyorum...
Bende o güne ait hiç görsel yok hatırladığım kadarıyla....
Dönüş yolunda Can bizi telsizdeki sohbetiyle gülmekten kırdı geçirdi, ben YaRıLdIm gülmekten.... Can, adamımsın...

(;D Selahattinin Diyarbakırda ciğer yemesi muhabbeti ise bence artık bi külttür Ankara' da ;D)
Çok keyifli gün için teşekkürler arkadaşlar.
Tekrarını yapalım...
Sevgiler...