Ankara'dan Sarıalan Yaylası'na Günübirlik (18 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msmt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,251

msmt

Kamp III
Yer
Ankara
Web
www.tezeller.net
Merhabalar,

Düzce'de Tosfed il temsilcisi Serkan Abimizi pazar günü ziyaret etmek için plan yapmıştık. Dönüştede bir yerde mangal yaparız diye hazırlıklıydık. Özel bir iş için gittiğimiz içinde çok kimseye haber edemedik.

Alfonse ile beraber günübirlik gidip gelecektik. Hem ziyaret hem ticaret ti aslında niyetimiz. Serkan Abimiz bi Vitara toplamış, canavar gibi olmuş maşallah. Gittiğimizde bi lastikleri eksikti onlarda geliyormuş yakında. Alacak arakadaş varsa şimdiden söyleyeyim kaçırmayın. Daha büyük bir araç bakıyor kendisine.

95 model, V62000, lpgli, 3"kit, 2"kupa, arka diff kilit, 800lb vinç, çelik tamponlar vs,vs.
[attachment=1]

Pazar sabah 8 de Eryaman'da buluştuk çıktık yola,
Plan; Ankara otobandan Kaynaşlı, ordan Düzce, sonra dönüşte e5 üzerinden Kaynaşlı, Bolu Dağı, Bolu, Sarıalan Yaylası, Özcan Balık :smiley: ;D, Dört Divan, Gerede, otobandan Ankara' ya dönüş.

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

P4170608 [1024x768].jpg

S6002828.jpg

S6002832.jpg

S6002824.jpg

Etiketler
Ynt: Ankara'dan Sarıalan Yaylası'na Günübirlik (18 Nisan 2010)

İlk Durak Dorukkaya Tesisleri, açık büfe kahvaltımızı yaptık. Gölü şöyle bi seyretik;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Burası orta halli spor kulüplerininde uğrak mekanı. Hafta sonrları kamplarını burda yapıyorlar.

Photo-0543.jpg

Photo-0547.jpg

Photo-0548.jpg

Yol arkadaşlarımız:

[attachment=1],

Tekrar çıktık yola;

Araçta bizim ufaklık, ile Alfonse sanatsal çalışmalar yapıyorlar. Siyah beyaz resimler bile var.

[attachment=2]

[attachment=3]

Photo-0551.jpg

S6002838.jpg

S6002842.jpg

Düzcede işimizi bitirdik, doğru Bolu Dağına doğru yola koyulduk. Bolu Dağında bi mola verdik, enerjimizi topladık, ordan Bolu'ya, bolu çıkışı Kartalkaya sapağından sağa döndük. 15 km sonra Sarıalan Yaylası karşınıza çıkıyor.

Cennet gibi yerler. Çimenler öyle bir görüntü veriyorki sanki heryer kadife, içinde dere kıvrıla kıvrıla gidiyor.

Ordan Gölcük gölüne doğru yol aldık. Bidere geçişi yaptık

[attachment=1]

Sonrasında tepedeki yaylaya çıktık. Buranın ismini bilmiyorum ama süper bir mekan.

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Photo-0582.jpg

Photo-0552.jpg

Photo-0553.jpg

Photo-0554.jpg

Photo-0555.jpg

O alanda tepelere doğru orman içine girmeye başaldık. Yol olarak bi dere yatağı gibi bir yer var, sanırım ormancılar kullanıyor, ordan ilerledik. Zirveye kadar çıktık.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Photo-0556.jpg

Photo-0557.jpg

Photo-0558.jpg

Photo-0560.jpg

Photo-0561.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

Araçların gidebileceği noktaya kadar gittik. Plansız olmamızdan dolayı yeterli ekipmanımız ve donaımlı aracımızın (en azından bir vinçli araç) olmamasından dolayı ve saat 4 olmasına rağmen bizim sabahtan beri bieşey yememiş olmamızdan ve tırstığımızdan :D daha fazla ilerlemedik. Geldiğimiz yerden aynı sıryla geri indik.

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Photo-0567.jpg

Photo-0568.jpg

Photo-0569.jpg

Photo-0570.jpg

Photo-0571.jpg

Fotoğraflar, benim emektar cep telefonum D880 ile çekilmştir.

[attachment=1]

[attachment=2]

Ekip:
Alfonse,
Zerrin,
Murat,
Can,
Ebru,
Betül,
Mustafa,

Photo-0577.jpg

Photo-0579.jpg

Artık iyice acıktık, Özcan dağevi, balık lokantasına gitmek isiyoruz biran önce. Alabalıklar bizi bekliyor.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Photo-0580.jpg

Photo-0581.jpg

Photo-0582.jpg

Photo-0583.jpg

Photo-0584.jpg

Çayımızı içtik, kızımız gönlünce oynadı.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Telefon hava kararınca artık iyi foto çekmediğinden eski birkaç fotoyu ekliyorum.Kusura bakmayın.

[attachment=4]

[attachment=5]

Photo-0585.jpg

Photo-0586.jpg

Photo-0588.jpg

PICT00200.jpg

IMG_5797bunglwkck.jpg

Mustafa süper fotoğraflar ;)

Akşam 8 gibi çıktık yola, Sarıalan Yaylasında derenin içinde biraz oynadık.
İki lamba patlattık , Murat'ın sağ far patladı. Benim sol arka park. Sudan mı oldu nedir. ;D ;D ;D Gece 12 gibi anca geldik eve.

Son ikmal noktamızdan;
[attachment=1]

[attachment=2]

Photo-0589.jpg

Photo-0590.jpg

tolgameltem' Alıntı:
Mustafa süper fotoğraflar ;)

Yok canım ne süperi, olayı anlatmak için çekilmiş görüntüler sadece. Cep telefonu ile daha ne olsun. Plansız olunca anca bu kadar oldu.

Sarıalan Yaylasına kamplı bir gezi düzenlememiz lazım. Havalar biraz daha ısınsın, çocuklarda kalabilecek kadar olsun tam süper olur. Orda pansiyonlarda mevcut. İsteyen orda kalır, isteyen çadır kurar.

Mustafa, ellerine sağlık, kompozisyon ve fotoğraflar çok keyifli olmuşlar, senin de söylediğin gibi Sarıalan Yaylası cennet gibi bir yer, sadece kışın değil yazın da rahatlıkla gidilebilecek, suyu, yeşillliği bol bir yer. Orada daha keşfedilecek bir çok parkur var, hep birlikte bir kamp çok keyifli olacak.

Bu etkinliğe katılan arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum, benim içinde çok güzel geçen bu günde bulduğum moral için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi sunuyorum.

Mustafa abi çok güzel geziydi çok eğlendik sayende değişiklik oldu ,

sen vitaraya bakmaya gitmek istemeseydin bu kadar eğlenemezdik serkan abimizide de çok teşekkürler bizi ağırladığı için

hepiniz sağlun ben çok eğlendim valla bi dahaki sefere daha organize olmuş şekilde gidelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR