KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Belki tekrar olacak ama; bu yorumunuz için bir diğer başlıkta aynen şöyle yazmıştım:
Bende öyle tahmin ediyorum... Yıl boyunca bu yolunmuş tavuk gibi cıbıl aracı satmaya devam edeceklerdir...
Yalnız bu yıl Kasım ayında İstanbul'da AutoShow Fuarı var...
Eğer ellerini çabuk tutmazlarsa atı alan Üsküdar'ı geçebilir...
Çünkü duyduğum kadarı ile Dacia ve özellikle de Opel gibi markalar zengin donanımlı ancak uygun fiyatlı yeni 4X4 A/T SUV araçlarının lansmanını yapacaklar...
Belki tekrar olacak ama; bu yorumunuz için bir diğer başlıkta aynen şöyle yazmıştım:
Bende öyle tahmin ediyorum... Yıl boyunca bu yolunmuş tavuk gibi cıbıl aracı satmaya devam edeceklerdir...
Yalnız bu yıl Kasım ayında İstanbul'da AutoShow Fuarı var...
Eğer ellerini çabuk tutmazlarsa atı alan Üsküdar'ı geçebilir...
Çünkü duyduğum kadarı ile Dacia ve özellikle de Opel gibi markalar zengin donanımlı ancak uygun fiyatlı yeni 4X4 A/T SUV araçlarının lansmanını yapacaklar...
atasözü var YEMEYENİN MALINI YERLER diye sen yeni bir model çıkartıyorsun donanım olarak boş çıkartıyorsun fiyatını ucz yapıyorsun diğer taraftan dacia veya opel bir araç yeni araççıkartacaksa eminim korando dasn daha donanımlsını bir kaç binliara pahalıya satacak ve pazazarı kapacak
Aynı anket birkaç ay sonra yapılsa korando öne geçerdi sanırım çünkü şu an için kullanıcısı az ve biz actyon sports kullanıcıları oyumuzu kendi aracımız yönünde kullanıyoruz