KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
2012 OCAK NİSAN AYI SATIŞ RAKAMLARI SSANGYONG (http://www.odd.org.tr sitesinden alıntıdır)
BİNEK ARAÇ :327
TİCARİ ARAÇ : 409
TOPLAM SSANGYONG SATILAN ARAÇ SAYISI :736
2012 yılı 3 ayda toplam yaptığı satışı 2012 yılı sadece nisan ayında yapmış gibi görünüyor bunun nedenide her halde korando ve korando sportun satışalırnın baya çok olmasından kaynaklanıyır her halde
2012 yılı 3 ayda toplam yaptığı satışı 2012 yılı sadece nisan ayında yapmış gibi görünüyor bunun nedenide her halde korando ve korando sportun satışalırnın baya çok olmasından kaynaklanıyır her halde
ben diğerlerine bakmadım ama nisan ayında 190 adet satışın sport satışın çok yüksek bir ihtimalle korando sport olduğudur piyasaya çıktığı ilk ayda bu kadar satması olumlu bana göre geri kalan 104 tane suv aracın satışı ise kyron ve korando oluşturmuştur ancak bunda da rekor korando suv DUR HER HALDE
Şakası ayrıda
Bana özgümü bilmiyorum
Bu haftasonu şehirdışı gezisi yaptık yine aracı bir kaç kişi inceledi,kullanan oldu
Fiyatını söyleyince inanmıyor çoğu kişi çok ucuz diye elştiri alıyorum ;D
Şakası ayrıda
Bana özgümü bilmiyorum
Bu haftasonu şehirdışı gezisi yaptık yine aracı bir kaç kişi inceledi,kullanan oldu
Fiyatını söyleyince inanmıyor çoğu kişi çok ucuz diye elştiri alıyorum ;D
Yoo bir çok kişi aslında markayı tanımış
Genelde
''Abi araçtan memnun musun?
''Çok gördüm hiç inceleyemedim''
''Mercedes teknolojisi varmış doğru mu''
Bu tip sorular geliyor
Dün ilk defa SsangYong reklamına rastgeldim.Sinematv kanalında Korando reklamı vardı.Şahsuvaroğlu hafiften tanıtıma geçiyor sanki.Yeterli tanıtım yapılsa bir Hyundai,bir Kia olabilir zaman içinde.
1 abi araba Çin malimi
2 abi sen bu arabayla ne yapıyorsun ( vinç sis farlari kaportadaki çizikler aracın agresif durumu ) avcımısin
3 abi cok yakıyormu
4 abi arabayı niye çamura araziye sokuyorsun yazık değilmi
1 abi araba Çin malimi
2 abi sen bu arabayla ne yapıyorsun ( vinç sis farlari kaportadaki çizikler aracın agresif durumu ) avcımısin
3 abi cok yakıyormu
4 abi arabayı niye çamura araziye sokuyorsun yazık değilmi