Antalya Kaş'ta Kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harpooner35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,797

harpooner35

Yeni Üye
Yer
İzmir
Herkese merhabalar,

Artık her şey dahil sistemden bıkmış biri olarak bu yaz tatilimi Kaş'ta kamp yaparak geçirmek istiyorum ancak bu konuda hiç bir tecrübe ve bilgim yok. Bir kaç sorum olacaktı. Bilgi ve tecrübelerinizden faydalanabilirsem ne mutlu bana.

Öncelikle ben zıpkınla balık avı yapan biriyim. Bu tür kamp yerlerinde zıpkınla avcılığa sorun çıkarabiliyorlar mı? Kendi yemeğimizi yapabiliyor muyuz? Elektrik su tuvalet vs.. gibi ihtiyaçlara cevap verebiliyor mu bu tür kamping yerleri? ve tabiki tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? :smiley:

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ynt: Antalya Kaş'ta Kamp

açıkçası görmedim ama duydum, isterseniz camping'i arayıp sorun, daha net bilgi verirler.

Teşekkür ederim cevabın için.

Az önce kaş kampingi aradım. Düşünenler için söyleyeyim Kaş'ta zıpkınla avlanmak yasakmış deniz altını korumak amacıyla. Sahil güvenlik ceza kesiyormuş yakaladığında.

Bu arada kaş kamping in fiyatı çadırınız varsa 35 TL (2 kişi için). Bana fazla geldi açıkçası.

harpooner35' Alıntı:
Teşekkür ederim cevabın için.

Az önce kaş kampingi aradım. Düşünenler için söyleyeyim Kaş'ta zıpkınla avlanmak yasakmış deniz altını korumak amacıyla. Sahil güvenlik ceza kesiyormuş yakaladığında.

Bu arada kaş kamping in fiyatı çadırınız varsa 35 TL (2 kişi için). Bana fazla geldi açıkçası.

bu haftasonu Kaş'taydık iyiki kalmamışız... bana da çok geldi 35TL sadece çadır içinse... bizim çadır aracın üstünde olduğundan karavan tarfiesi uygulanıyor genelde...

Demre ye geçerseniz haberim olsun... zıpkın serbest... güzel bir de kamping var... andriake diye... tavsiye ederim. biz ordaydık...

mrdnmz' Alıntı:
bu haftasonu Kaş'taydık iyiki kalmamışız... bana da çok geldi 35TL sadece çadır içinse... bizim çadır aracın üstünde olduğundan karavan tarfiesi uygulanıyor genelde...

Demre ye geçerseniz haberim olsun... zıpkın serbest... güzel bir de kamping var... andriake diye... tavsiye ederim. biz ordaydık...

Dostum bugun aradim andriakeyi. Zipkin yasak dediler bana sen de daliyor musun? Andriakenin fiyatlar cok iyi aslinda ama dedigim gibu zipkin onemli benim icin.

Apnea bende de var ve zıpkını gördüğüm için var demiştim. Demek ki gözükmeden dalınıyor. Turistik olan yerlerde dalışta sorun yok ama zıpkın işin içine girince plaj olduğu için sıkıntı çıkıyor. Andriake de kalabilir ve çevrede daha sessiz yerlerde dalışlarını yapabilirsin.

mrdnmz' Alıntı:
Apnea bende de var ve zıpkını gördüğüm için var demiştim. Demek ki gözükmeden dalınıyor. Turistik olan yerlerde dalışta sorun yok ama zıpkın işin içine girince plaj olduğu için sıkıntı çıkıyor. Andriake de kalabilir ve çevrede daha sessiz yerlerde dalışlarını yapabilirsin.

Evet ben de oyle yapabilecegimi dusunuyorum. Temmuzun ilk haftasi cikacagim sanirim. Eger demreye gelirsem sorularim olabilir :smiley: tesekkur ederim

Az önce Adrasan Jungle Bells e baktım da çok güzel görünüyor. Giden var mı acaba? Tavsiye eder misiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR