Bu güzelliği alalı yaklaşık 2 ay kadar oldu ancak sizlerle tanıştırmak iş yoğunluğu nedeniyle ancak bugüne nasip oldu.
Karadeniz'den Akdeniz'e göçen bu arkadaş biraz derlendi toplandı.Toplanma aşaması ve son hali ile huzurlarınızda...
İlk iş Niva'lıktan çıkmasına neden olan aksesuarların hepsinden kurtardık.
Önce mekanik işleri yapıldı.Daha sonra döşeme ve koltuklar elden geçti.Taban temizlendi ve izolasyon malzemesi ile kaplandı.Tüm elektrik aksamı çalışır hale getirildi.Kaportada ufak tefek boya ve rötuş işlemleri yapıldı.
Değişen parçalar;
-Debriyaj seti
-Rotil
-Rot başları
-Aks körüğü dış,iç
-Mafsal ıstavrozu
-El fren kolu
-Diferansiyel conta
-Şaft takozu
-Egzost lastiği
-Aks körük kelepçesi
-Ön rulman seti
-Ön porya
-Arka balata
-Arka merkez
-Hava ve yağ filtresi
-Ön sinyaller
-Çamurluk sinyalleri
-Farlar
-Çakmak
-Şoför yan ayak basma bakaliti
-Kalorifer musluğu
-Kapı ve bagaj toz lastikleri
-Dış aynalar
-Kapı ve cam kolları
-Cam nikelajları
Taban döşemesinin değişmesi hem temizlik hem de görsel olarak çok şey katıyor.
Biz aracı sadece hafta sonları ve ailece kullanacağımız için temizliğine fazlasıyla önem verdik.
Bununla birlikte sürüş güvenliği için risk oluşturabilecek tüm mekanik iyileştirmeler ve parça değişimleri yapıldı.
Bu arada araç 2005 model,105.800 km de aldık.
Direksiyon hidrolik olmamasına rağmen bana göre çok sert değil ama eşimin kullanabilmesi için yumuşak direksiyon kutusu gerekecek.
Genel olarak diri bir araç, sadece temizliğine çok önem verilmemiş ve çok fazla aksesuar ile boğulmuştu.
Debriyaj seti değiştirilip binilebilecekken en ufak soru işareti olan her şey değiştirildi.
Hem parça fiyatlarının makul olması hem de yapılan her işlemin arcın görüntüsünü çok çabuk güzelleştirmesi toplama sürecini zevkli hale getiriyor.
Şehir içi kullanımına uygun olmadığı ile ilgili çok yazı okumuştum ama ilk izlenimlerim hiç de öyle olmadığı yönünde.
Tabi ben Antalya'da, çok trafik olmayan bir şehirde kullanıyorum.İstanbul'u ayrı tutmak gerekebilir.
Forumlarda çok okumuştum yaşayarak da gördüm ki, inanılmaz keyifli bir araç.Uzun zamandır yeni nesil arabalar kullanmama rağmen Niva'nın sürüş zevki bambaşka.
Bagajdaki tüp tankının büyük olması nedeni ile portbagaj kaçınılmaz oldu.
450 lt lik bagaj aldık.Ayakları biraz yüksek oldu, kısaları ile değiştireceğiz.
Maliyete gelince;
Yapılan tüm parça değişimleri ve ustalık masrafları dahil yaklaşık 3200 TL civarında para harcandı.
Antalya Akdeniz sanayi sitesinde Güney Lada'da Mertol Usta ve Hakkı Usta hem mekanik işlerini yaptılar hem de kaporta, döşeme ve elektrik işleri için iyi ustalar ile çalışarak süreci bizzat takip ettiler.
Niva almak isteyen ve forumları gezerek bilgi almaya çalışan kardeşlerimize ve büyüklerimize biraz fikir verebilmek amacı ile mümkün olduğu kadar fazla fotoğraf ve bilgi eklemeye çalıştım.Ayrıca sorularınız olursa forumdan ya da aşağıdaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.