Puksinita Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 15 Eyl 2020 #1 Merhabalar, Antalya Lara tarafındayim. Geceyi geçirebileceğim bir alan arıyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Merhabalar, Antalya Lara tarafındayim. Geceyi geçirebileceğim bir alan arıyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 25,433 Tepkime Puanı 5,730 Yer Ankara Web www.yucelgunduz.com 15 Eyl 2020 #2 Böyle bir arsa vardı ama artık konaklamaya izin verilmiyormuş deniliyor. Antalya'da Karavancıların Kampdışı Konakladığı Boş Arsanın Koordinatları Antalya'da Karavancıların Kampdışı Konakladığı Boş Arsanın Koordinatları lazım, bilen varsa yardımcı olabilir mi? Konyaaltındaki arsayı soruyorum. Teşekkürler. www.gezenbilir.com
Böyle bir arsa vardı ama artık konaklamaya izin verilmiyormuş deniliyor. Antalya'da Karavancıların Kampdışı Konakladığı Boş Arsanın Koordinatları Antalya'da Karavancıların Kampdışı Konakladığı Boş Arsanın Koordinatları lazım, bilen varsa yardımcı olabilir mi? Konyaaltındaki arsayı soruyorum. Teşekkürler. www.gezenbilir.com