teşekür ediyorum,gercekten aşama aşama düşünülüp baya bir süreçte ortaya çıktı,yeri geldi olmadı dedik değiştirdik en çok da ahmet ustayı üzdük bu konuda nerdeyse bi yaptığı işi ikilettik ama ortaya sonuçta güzel bişey çıktı kararsız kaldık ok dedik adam yaptı yok begenmedik dedik bi daha yaptık,en basidinden ahmet ustaya iki tane eksoz yaptırdık kasanın üzerinden havaya vereçektik ondan vazgeçtik vs vs örnekler çoğaltılabilir....
Bu ara İstanbul'a gidip gelme durumum var,sonra ilk fırsatta arıycam...Kahveler çaylar benden ama baştan söyliyim bin tane soru sorar başını ağrıtırım selamlar saygılar (Bu da benim tel: Gökser 0532 6861719)
tekrar güle güle kullanın her mesaja zaman ayırıp cevap verdiğiniz için de ayrıca teşekür ederim
yakında antalyaya gelicem ayrıntılı şekilde incelerim
selamlar
cok güzel düsünülmüs,cok emek verilmis,bence emeginize fazlasiyla degmis bir calisma olmus, sizi kutluyorum.cok kisiye usta diyoruz,acaba bu calismayi yapan gercek ustalarin eline su dökebilirlermi.?gercek ustalarin ellerine saglik.defender,le beraber saglikli ve mutlu bir yasam diliyorum.hosca kalin..
Masallah gerçekten harika bir iş var burda. En ince ayrıntısına kadar işini seven ve özen gösteren ustalar oldukları bellı kazasız belasız kullanmak nasip olur insallah...