cemtascioglu' Alıntı:faruk abı çalıstık bos durmadık kampta ;D ;D
AHMET07' Alıntı:yav arkadaşlar lant curıser imin yokmudur şöyle cancanlıresmi. ???
sevgili ateş tanrısı şu paylaşım ve mutluluk ortamı bütün yorgunlukları alıyor asıl ben sana ve adı geçen diğer arkadaşlara sonsuz teşekkür ederimTHE FARUK' Alıntı:Vay canına maşallah maşallah..8 sayfa olmuş paylaşım süper...
yeni geldim kendime..
Okudum tek tek sayfaları bu yorgunluğa değmiş..Kazasız belasız tüm katılımcıların yuvalarına dönmüş olduğunu gördüm Şimdi daha mutluyum..
Antof un bu davetine icabet eden gezenbilir ailesinden katılan her bir arkadaşımıza gönül dolusu sevgiler..takdir dolu sözlerinizden dolayı onur duyduk..
Öncelikli bize Proje savhasında sonsuz destek olan Cihan ÜLKER kardeşime ve SevgiliYavuz kardeşime..
Maddi manevi desteklerini esirgemeyen Barbaros SAYIL kardeşime sonsuz teşekkürler ediyorum..
emreyildirim' Alıntı:ahmet abi Naber nasılsın orada tanıstıgımız arkadaslara cok selamlar,cok guzel gezi olmus, katılan tum arkadaslara tesekkrler...
bsayil' Alıntı:sevgili ateş tanrısı şu paylaşım ve mutluluk ortamı bütün yorgunlukları alıyor asıl ben sana ve adı geçen diğer arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim
abicim burak 4 saat kadar rötar yaptı benim onu almam değil asıl onun uçakta çektiklerine sabır gösterip aramıza katılması güzellikdiTHE FARUK' Alıntı:Yüreği kalbi güzel kardeşim..
Ne zaman havaalanına gittinde burak kardeşimi karşıladın canım benim..
Birde söylemeden geçemicem tekirovaya 2 ton odunu nereden buldun be enişte cumartesi sabaha kadar yaktık pazarda yaktık helal olsun sana bizden sonra kamp atıcaklarda odun sıkıntısı yaşamazlar sayende.. ;D ;D ;D