Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,368
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

yav arkadaşlar lant curıser imin yokmudur şöyle cancanlıresmi. ???

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

cemtascioglu' Alıntı:
faruk abı çalıstık bos durmadık kampta ;D ;D

Ellerine sağlık kardeşim süper resimler çekmişsin.. :smiley:

AHMET07' Alıntı:
yav arkadaşlar lant curıser imin yokmudur şöyle cancanlıresmi. ???

Ah be ahmetcan kıyamam sana bende devasa görüntüleri var kardeşim merak etme sen. :smiley:

_MG_9121.jpg

_MG_9118.jpg

_MG_9103.jpg

_MG_9095.jpg

ahmet abi ben de guzel fotolarin var ama yarın yukleyebilecegim cunku hala fotolari kucultmekle ugrasiyorum...

bendeki son fotolar.
Emeği geçen herkesin emeğine sağlık herşey çok güzel ve muhteşemdi. hem tanışmalar oldu hem eylendik
teşekürler antoff ailesine ;)

DSC00351.jpg

DSC00372.jpg

DSC01176.jpg

DSC01165.jpg

DSC01366.jpg

yüreğinize, bileğinize sağlık.
dostluğunuz ve muhabbetiniz okurken içimi ısıttı.
TEŞEKKÜRLER.

ahmet abi Naber nasılsın orada tanıstıgımız arkadaslara cok selamlar,cok guzel gezi olmus, katılan tum arkadaslara tesekkrler...

THE FARUK' Alıntı:
Vay canına maşallah maşallah.. :smiley: 8 sayfa olmuş paylaşım süper...

yeni geldim kendime..

Okudum tek tek sayfaları bu yorgunluğa değmiş.. :smiley: Kazasız belasız tüm katılımcıların yuvalarına dönmüş olduğunu gördüm Şimdi daha mutluyum.. :smiley:

Antof un bu davetine icabet eden gezenbilir ailesinden katılan her bir arkadaşımıza gönül dolusu sevgiler..takdir dolu sözlerinizden dolayı onur duyduk..

Öncelikli bize Proje savhasında sonsuz destek olan Cihan ÜLKER kardeşime ve SevgiliYavuz kardeşime..

Maddi manevi desteklerini esirgemeyen Barbaros SAYIL kardeşime sonsuz teşekkürler ediyorum..
sevgili ateş tanrısı şu paylaşım ve mutluluk ortamı bütün yorgunlukları alıyor asıl ben sana ve adı geçen diğer arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim

emreyildirim' Alıntı:
ahmet abi Naber nasılsın orada tanıstıgımız arkadaslara cok selamlar,cok guzel gezi olmus, katılan tum arkadaslara tesekkrler...

teşekkürler emre gelmemene üzüldüm sende ordaki arkadaşlara selam..

bsayil' Alıntı:
sevgili ateş tanrısı şu paylaşım ve mutluluk ortamı bütün yorgunlukları alıyor asıl ben sana ve adı geçen diğer arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim

Yüreği kalbi güzel kardeşim..

Ne zaman havaalanına gittinde burak kardeşimi karşıladın canım benim..

Birde söylemeden geçemicem tekirovaya 2 ton odunu nereden buldun be enişte cumartesi sabaha kadar yaktık pazarda yaktık helal olsun sana bizden sonra kamp atıcaklarda odun sıkıntısı yaşamazlar sayende.. ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Yüreği kalbi güzel kardeşim..

Ne zaman havaalanına gittinde burak kardeşimi karşıladın canım benim..

Birde söylemeden geçemicem tekirovaya 2 ton odunu nereden buldun be enişte cumartesi sabaha kadar yaktık pazarda yaktık helal olsun sana bizden sonra kamp atıcaklarda odun sıkıntısı yaşamazlar sayende.. ;D ;D ;D
abicim burak 4 saat kadar rötar yaptı benim onu almam değil asıl onun uçakta çektiklerine sabır gösterip aramıza katılması güzellikdi

odunu seçilmiş kesilmiş doğadan ayrılmış olanlardan seçtik ;D ;D ;D yani oduncudan burdan hüseyin odunccuyada teşekkür edelim hizmetini eksiksiz yapmış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler