KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
Arkadaşlar süper bir etkinlik bizde böyle bir gezi bekliyorduk.
Deniz, dağlar, ormanlar ve bir de kar daha ne olsun şimdiden
heyecan sardı ben, 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Eşim listeye
eklemiş zaten bizi biz de Cuma'dan katılacağız inşaallah çadırımız
ve ekipmanlarımız ile
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
etezel' Alıntı:
Arkadaşlar süper bir etkinlik bizde böyle bir gezi bekliyorduk.
Deniz, dağlar, ormanlar ve bir de kar daha ne olsun şimdiden
heyecan sardı ben, 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Eşim listeye
eklemiş zaten bizi biz de Cuma'dan katılacağız inşaallah çadırımız
ve ekipmanlarımız ile
Listeyi incelediğimde dikkatimi çeken birşey var burada söylemeden geçemeyeceğim
bana sanki antalya'dan çok Ankara'dan katılan varmış gibi geliyor... bu durumu nüfus
yoğunluğuna mı versek acaba Antalyalı arkadaşlarım sizlerden daha fazla katılım bekliyoruz...
etezel' Alıntı:
Listeyi incelediğimde dikkatimi çeken birşey var burada söylemeden geçemeyeceğim
bana sanki antalya'dan çok Ankara'dan katılan varmış gibi geliyor... bu durumu nüfus
yoğunluğuna mı versek acaba Antalyalı arkadaşlarım sizlerden daha fazla katılım bekliyoruz...
etezel' Alıntı:
Ben listedeki Antalya'lılara istinaden yazmıştım ama ayrı liste olasılığını
düşünememiştim. benim için ne kadar çok katılım o kadar çok arkadaşlık, paylaşım ve
eğlence ....... ;D ;D
etezel' Alıntı:
Bencede dogru bir teshis .... Antalyali katilimcilarin ayri bir liste olacagi konusu bana cokda gercekci gelmedi acikcasi .... yinede ortada acikca cok iyi bir organizasyon komitesi var ve bunu kesif gezisinde de zaten ispatladilar.. o yuzden listede kac tane orijni Antalya yazan katilimci var bence onemsiz ...
Off_Road' Alıntı:
Bencede dogru bir teshis .... Antalyali katilimcilarin ayri bir liste olacagi konusu bana cokda gercekci gelmedi acikcasi .... yinede ortada acikca cok iyi bir organizasyon komitesi var ve bunu kesif gezisinde de zaten ispatladilar.. o yuzden listede kac tane orijni Antalya yazan katilimci var bence onemsiz ...
ertuğrul bey ne demek istediğinizi anlayamadım , biz sadece antalya listesini ayrı yazalım dedik , zaten antalya grubu antalyada böyle yapmamızın sebebi ,kaç misafirimzin olacağını tespit edip ona göre ayarlamaları yapamak adına idi ,daha evvelki sayfalara bakarsanız ,antalyalı dostlarımızın isimlerini görürsünüz , ben anlayamadım ne demek istediğinizi ,bir açıklarsanız sevinirim