valla abi biz test ettik gördük teriosları canavar gibi karınca gibi tırmanıyo heryere orda da sıkıntı yok heryerde gider yok gitmezsede destekleriz ne olacak hahaha...... ;D ;D ;D
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
valla bende kendi gözümle navaranın cıkamadıgı karlı tepeye tırmandı ama bende iddia edebilirim disco nun gittiği yere hiçbişey gitmiyo kesin ve kesin kararlıyım... ;D ;D ;D ;D
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
NVR01' Alıntı:
valla bende kendi gözümle navaranın cıkamadıgı karlı tepeye tırmandı ama bende iddia edebilirim disco nun gittiği yere hiçbişey gitmiyo kesin ve kesin kararlıyım... ;D ;D ;D ;D
Merhaba Arkadaşlar,
Benimde Ankara'dan ne kadar katılmak istediğimi bilemezsiniz, Ankara'dan da katılım harika, çok güzel bir organizasyon olacağına eminim. Ama maalesef 10 aylık bebeğim olduğu için kamplı gezilere katılamıyorum ve dört gözle büyümesini bu tarz gezilerde rahatça sizlerle olmayı bekliyorum.
arsamax' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Benimde Ankara'dan ne kadar katılmak istediğimi bilemezsiniz, Ankara'dan da katılım harika, çok güzel bir organizasyon olacağına eminim. Ama maalesef 10 aylık bebeğim olduğu için kamplı gezilere katılamıyorum ve dört gözle büyümesini bu tarz gezilerde rahatça sizlerle olmayı bekliyorum.
Merhaba, gel abi sen bırak hanımla bebeği bak ben öyle yapıyorum benim bebek daha 5 aylık hemde kayınvalide hanım 2 güncük bakıversinler dedim. Saygılar bekliyoruz.
Ona da içim elvermiyor yaa ben geziyim Antalya'larda hanım bebek baksın Bir de acil bişey olur diye uzun mesafeden korkuyorum. Ama dur bakalım bir yolunu bulabilirsem gelirim, nazik davetiniz için çok teşekkürler.