Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,443
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24

amanos80' Alıntı:
Gitmeme ihtimali büyük ama, şeytan ne diyor bu tip yazıları okuyunca!... ??? :mad: ??? :mad: ??? :mad:

ali abi gaz veriyoruz valla başka amacımız yok ,benim arabanın çıkamadığı yerden ,terios patinaj çekmeden çıktı gitti biz kaldık ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

amanos80' Alıntı:
Ne dersin NVR01 kardeş! :D :D :D

valla abi biz test ettik gördük teriosları canavar gibi karınca gibi tırmanıyo heryere orda da sıkıntı yok heryerde gider yok gitmezsede destekleriz ne olacak hahaha...... ;D ;D ;D

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

valla bende kendi gözümle navaranın cıkamadıgı karlı tepeye tırmandı ama bende iddia edebilirim disco nun gittiği yere hiçbişey gitmiyo kesin ve kesin kararlıyım... ;D ;D ;D ;D

arkadaşlar hele siz gelin ben gazlarım .. güzel olucak :D

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24

cihanülker' Alıntı:
ali abi gaz veriyoruz valla başka amacımız yok ,benim arabanın çıkamadığı yerden ,terios patinaj çekmeden çıktı gitti biz kaldık ;D ;D ;D ;D
Yiğidi öldür, hakkını yeme!

NVR01' Alıntı:
valla bende kendi gözümle navaranın cıkamadıgı karlı tepeye tırmandı ama bende iddia edebilirim disco nun gittiği yere hiçbişey gitmiyo kesin ve kesin kararlıyım... ;D ;D ;D ;D
Teşekkürler ;) ;) ;) Gerçekten de Disco çok iyiydi :eek:

Ankara'dan katılacaklar listesine bizide eklermisiniz ?

Gülen-Özcan Baran

Selamlar,

Ankara'dan Perşembe günü çıkacaklar ve Cuma günü çıkacak olanlar var galiba ?

Biz Perşembe günü çıkmaya çalışacağız. Cuma gününü kamp yerinde geçirmek istiyoruz ama bakalım işte,,,,...

Çıkış gününü Perşembe ye ayarlayabilmek, ve görüşmek üzere.

Selamlar,

özcan bey erken gelme gibi durumlarda telf açabilirsiniz yardımcı oluruz sizlere.

bende büyük ihtimal carsamba gelecem belki dahada erken olabilir kafa dagıtmak için ....

Merhaba Arkadaşlar,

Benimde Ankara'dan ne kadar katılmak istediğimi bilemezsiniz, Ankara'dan da katılım harika, çok güzel bir organizasyon olacağına eminim. Ama maalesef 10 aylık bebeğim olduğu için kamplı gezilere katılamıyorum ve dört gözle büyümesini bu tarz gezilerde rahatça sizlerle olmayı bekliyorum.

Organizasyonu düzenleyen arkadaşlara başarılar diliyorum, hepinize iyi eğlenceler. Fotolarla avunacağımızdan :smiley: merakla bekliyoruz...

Görüşmek dileğiyle...

arsamax' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Benimde Ankara'dan ne kadar katılmak istediğimi bilemezsiniz, Ankara'dan da katılım harika, çok güzel bir organizasyon olacağına eminim. Ama maalesef 10 aylık bebeğim olduğu için kamplı gezilere katılamıyorum ve dört gözle büyümesini bu tarz gezilerde rahatça sizlerle olmayı bekliyorum.

Organizasyonu düzenleyen arkadaşlara başarılar diliyorum, hepinize iyi eğlenceler. Fotolarla avunacağımızdan :smiley: merakla bekliyoruz...

Görüşmek dileğiyle...

Merhaba, gel abi sen bırak hanımla bebeği bak ben öyle yapıyorum benim bebek daha 5 aylık hemde kayınvalide hanım 2 güncük bakıversinler dedim. Saygılar bekliyoruz.

Ona da içim elvermiyor yaa ben geziyim Antalya'larda hanım bebek baksın :smiley: Bir de acil bişey olur diye uzun mesafeden korkuyorum. Ama dur bakalım bir yolunu bulabilirsem gelirim, nazik davetiniz için çok teşekkürler.

Görüşmek dileğiyle.

Zakof' Alıntı:
Ankara'dan katılacaklar listesine bizide eklermisiniz ?

Gülen-Özcan Baran

Selamlar,

mesaj alınmıştır gülen-özcan kardeşlerim

Güncelleme..

MİSAFİR LİSTESİ.jpg

AHMET07' Alıntı:
özcan bey erken gelme gibi durumlarda telf açabilirsiniz yardımcı oluruz sizlere.

Ahmet Bey, İlginize ve yardımlarınıza çok teşekkürler. Perşembe günü yola çıkacak olursak sizi arayacağım.

Görüşmek üzere,

Selamlar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri