Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 372,745
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Osman beye biz dende hoşgeldin dileklerimizle.foto lar nerede......

Etiketler

Foto işi eskiden olduğu gibi yine Osman ın üzerinde kaldı.. Dönüşümüz gece 11 i buldu oldukça yorulduk ,biraz süre vermek lazım ..... eminim osman video ve fotoları düzenlemeye uğraşıyordur...

merakla bekliyoruz , rota da cok iyi ben de rehberlik edebilirdim ;D Yarbascandıra kadar yolu biliyorum gerisi Allah kerim Bidahaki hafta da Hisarcandır ı öneririm :

osman_vip90' Alıntı:
merakla bekliyoruz , rota da cok iyi ben de rehberlik edebilirdim ;D Yarbascandıra kadar yolu biliyorum gerisi Allah kerim Bidahaki hafta da Hisarcandır ı öneririm :

Rota konusunda bir sıkıntı yok tu da.... yol konusunda sıkıntı çoktu.. ;D Resimler gelince daha net anlaşılacaktır....!!

07gokhanlc' Alıntı:
Rota konusunda bir sıkıntı yok tu da.... yol konusunda sıkıntı çoktu.. ;D Resimler gelince daha net anlaşılacaktır....!!

peki merakla bekliyorum görselleri , hem biraz memleket hasreti gideririm

slm arkadaşlar..evet pazar günü hart bir offroad oldu...videolar en kısa zamanda ekranda olacak bugun bir kac foto atıyorum...iyi geceler..

şimdilik bu kadar....yarın videoda hazır olur ınsallah...onu da izlerız inanın çok keyif alacaksını...iyi geceler...