KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sabah yapılan çaylı sohbet sonrasında alınan karar; Beydağlarına karın düşmesinden sonra kimsenim ulaşamadığı yerlere ulaşmak idi bunuda başardık.. Katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu gezide uzun zamandır aramızda bulun mayan Osman arkadaşımızda bizimle beraber di.Kendisine tekrar Hoşgeldin diyorum.
selamlarımla...
Foto işi eskiden olduğu gibi yine Osman ın üzerinde kaldı.. Dönüşümüz gece 11 i buldu oldukça yorulduk ,biraz süre vermek lazım ..... eminim osman video ve fotoları düzenlemeye uğraşıyordur...
merakla bekliyoruz , rota da cok iyi ben de rehberlik edebilirdim ;D Yarbascandıra kadar yolu biliyorum gerisi Allah kerim Bidahaki hafta da Hisarcandır ı öneririm :
merakla bekliyoruz , rota da cok iyi ben de rehberlik edebilirdim ;D Yarbascandıra kadar yolu biliyorum gerisi Allah kerim Bidahaki hafta da Hisarcandır ı öneririm :
Foto işi eskiden olduğu gibi yine Osman ın üzerinde kaldı.. Dönüşümüz gece 11 i buldu oldukça yorulduk ,biraz süre vermek lazım ..... eminim osman video ve fotoları düzenlemeye uğraşıyordur...