araç alımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusuf01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,905

yusuf01

Yeni Üye
Yer
adana
arkadaşlar öncelikle herkeze merabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum ....teşekürler emeği geçenlere...
sormak istediğim vx 100 LC 2003 MODEL 4.2 DİSEL BUNUNLA İLGİLİ TAVSİYELERİNİZ NELERDİR GENEL BİLGİ İSTİYORUM BÖYLE BİR ARAÇ İÇİN BÜTÇEM VAR AMA KARARSIZIM.bu aracın şanzuman 5 ileri otomatikmi yeni makyajlı sanırım 2003 ler...arazide iyimi performansı disel olduğu için yeterlimi ....tavsiyeleriniz için teşekürler...

Etiketler

Ynt: araç alımı

arazide hem kendiniz keyif yaparsınız hemde cebiniz :D :D araç temiz ise hiç durmayın

4.2 motorun arazi performansını sormuşsunuz , bu motor samanla çalışsa bile yeterli performansı alırsınız. 4200cc , çok yakar ama vx100'e değer. :smiley: Bende Yavuz abime katılıyorum , bütçe varsa beklemeyin.

vx100 alma sebebiniz offroad ise 2000 model benzinli almanizi tavsiye ederim,soylediginiz aracin yari fiyatina yada illa 2003 sonrasi ise,offroad icin hazirlanmis bir arac var siteden Cihan ulker adli arkadasin,
bunlari yazma sebebim vx100 benzinli cok sessiz ,v8 makina 235 hp,430Nm tork muhtesem,diesel ise 4,2 205 hp 405nm tork,95 sonrasi vx80 motorlardan tek farki mazot pompasinin elktronik olarak kontrol edilmesi ve intercooler.

selamlar

altay41' Alıntı:
vx100 alma sebebiniz offroad ise 2000 model benzinli almanizi tavsiye ederim,soylediginiz aracin yari fiyatina yada illa 2003 sonrasi ise,offroad icin hazirlanmis bir arac var siteden Cihan ulker adli arkadasin,
bunlari yazma sebebim vx100 benzinli cok sessiz ,v8 makina 235 hp,430Nm tork muhtesem,diesel ise 4,2 205 hp 405nm tork,95 sonrasi vx80 motorlardan tek farki mazot pompasinin elktronik olarak kontrol edilmesi ve intercooler.

selamlar

Abi Cihan aracı Ankara'ya sattı.

üstadın yazdıgı gibi vx 100 ile vx 80 arasında sadece mazot pompası ve intercool degil ilave olarak 24 subap makine var bildiginiz gibi aynı 24 subap vx 80 makinalar çok az miktarda yurtdışında var vx 100 turbo motorlar 204 ps 430 tork dizelin en büyük avantajlarından biri düşük devirde yüksek tork arazide mükemmel hizmet veriyor bana göre dizel lc benzinliye göre her zaman avantajlıdır tekrarlıyorum bana göre

95 ve sonrasi diye belirtilmis altan abi ki Zaten o nadir arabalardan bir tanesi altan abinin altindaki arac :smiley: 100 diEl icin soylenecek laf yok agir araziye girilmicekse evladiyelik bir arac simdiden hayirli olsun diyim . Bu arada dizel hantaldir keyif vermez gibi bir kani var ortada kesinlikle karsiyim ha biraz sesli derseniz okey ama kicimda bombayla dasmakdansa azcik ses dinlerim yok ordan gaz al yok gaytler sertlesti kapak ac bunlar yorar beni yaylaya cikicaz arkadas dusunuyor hoca gaz biterse nolcak Hic nolcak 1200 lira yAkacak araban o olacak Dizele hantal diyen gelsin benim arabami kullansin diZel diZel dir cok zorda kalirsan yag koy git :smiley:

Yusuf Adana da ki araç ise ,Antalya da bir akadaşım bana ilgilenirsem aracın adanalı arkadaşında oldugunu söylemişti,istersen telefonunu vereyim yada senin için soruşturayım. Ben adama 1 ay önce 30.000 Euro teklif etmiştim vermemişti son 35.000 olur demişti ,inşallah sana nasip olur, aracın rengide çok güzel.
İstanbuldaki Lacivert ise şu an sahibinden.com dan ilanı kalkmış ,satıldımı bilmiyorum,adamın adı Ayhan idi FB plakalı o da navigasyonlu bir araçtı,toyotada kaza kaydı yoktu ve aynı fiatı istiyordu,(Ayhan Bey de aracın 4 ilerimi yoksa 5 ilerimi olduğunu bilmiyordu.).Muhtemelen sattı, sana fikir versin diye tel ettim rakamı öğrenmek için telefona cevap vermiyor ,bilgiye ulaşırsam seninle paylaşırım.Her iki araç ta özel ithalat getirilmiş evraklara dikkat.
Ulaşmak istersen cep 0532 370 65 47

2004 için bu verilere bir ara ulaşmıştım ama hala ögrenemedim 4 işlerimi 5 mi
Burada şehir içi tüketim yazmıyordu,bana 300 tl ile 650 km gittiğini söylemişti İstanbul daki Ayhan Bey.

Motor gücü (HP) : 204 Hp
Motor hacmi : 4164 cm³
Maksimum hız : 170 km/sn
0-100 km hızlanma süresi : 13,6 sn
Maksimum tork : 430 Nm
Çekiş tipi : -
Motor tipi : -
Yakıt tüketimi (şehir içi) : -
Yakıt tüketimi (şehir dışı) : 9,4 lt/100 km
Yakıt tüketimi (ortalama) : 11,1 lt/100 km
Toplam ağırlık : 3260 kg
Bagaj kapasitesi : 1310 m³
Depo kapasitesi : 96 lt

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR