araç alımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusuf01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,914

Etiketler

Ynt: araç alımı

RedlinE' Alıntı:
95 ve sonrasi diye belirtilmis altan abi ki Zaten o nadir arabalardan bir tanesi altan abinin altindaki arac :smiley: 100 diEl icin soylenecek laf yok agir araziye girilmicekse evladiyelik bir arac simdiden hayirli olsun diyim . Bu arada dizel hantaldir keyif vermez gibi bir kani var ortada kesinlikle karsiyim ha biraz sesli derseniz okey ama kicimda bombayla dasmakdansa azcik ses dinlerim yok ordan gaz al yok gaytler sertlesti kapak ac bunlar yorar beni yaylaya cikicaz arkadas dusunuyor hoca gaz biterse nolcak Hic nolcak 1200 lira yAkacak araban o olacak Dizele hantal diyen gelsin benim arabami kullansin diZel diZel dir cok zorda kalirsan yag koy git :smiley:
mücahit bey harika bilgiler ve yorumlar..
dizel konusundaki düşüncelerinize katılıyorum.
takipteyim.

Ynt: araç alımı

dizel herzaman avantajlıdır kendi düşüncem düşük devir yüksek tork. en çokta işeyaradıgıyer biraaz yogun biraaz sert çamurda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR