Araç hakkında, yardım, bilgi, tavsiye, ne varsa alabilirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Afrasyap Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,903

Afrasyap

Kamp I
Yer
Van - İzmir - Kayseri arası dolanıyoruz...
Üstadlarım aracın görüntüsü beni etkiledi alsak degermi eksiği fazlası , sorulması, ederi ....
şimdiden sağolun...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

Etiketler

Ynt: Araç hakkında, yardım, bilgi, tavsiye, ne varsa alabilirim

Herşey çok güzel geniş difler T-176 şanzuman kaporta boya iç döşemeler....Fakat motor dizel CJ binecekseniz motoru orjinal olucak... ;) Tadını ozaman alırsınız...

ZEVKLER RENKLER TARTI;ILMAZ AMA O PARAYA 95/96 ZJ LER VAR ;D AMA SE.'M' KEND'N'Z YAPMALISINIZ. HANG'S' '.'NE S'NERSE ONU ALIN BENCE HERKEZ '.'NDEK' ASLANI TAVS'YE EDER BENCE O ZAMANDA KAFANIZ KARI;AB'L'R ???

berkkamu' Alıntı:
ZEVKLER RENKLER TARTI;ILMAZ AMA O PARAYA 95/96 ZJ LER VAR ;D AMA SE.'M' KEND'N'Z YAPMALISINIZ. HANG'S' '.'NE S'NERSE ONU ALIN BENCE HERKEZ '.'NDEK' ASLANI TAVS'YE EDER BENCE O ZAMANDA KAFANIZ KARI;AB'L'R ???
Bencede haklısınız ... sadece şekille ilgilenmeyelim bir cj im olacaksa haklı sebeplerim olmalı diye... etrafımda bu aralardan anlayan yok eşrafla konuşsam o paraya yok şundan al yok bundan al anlamışsınızdır beni....Hem aslanı besleyen yemini düşünmezmiş ama azıcıkta ondan ...vede abilerimiz çok güzel şeyler yakalıyorlar açıklıyorlar...

adaş banada aracımı almadan önce her kez bir şey söyledi onu al bunu al, kafa uçtu benim çocukluğumdan beri gönlümde yatan zj idi ama çevrenin arkadaşların lafını dinlemekten 40 yaşımıza kadar alamadık 2 ay önce yeter dedim almazsam gözüm açık gidecek dedim ve gidip 95 model bir tane aldım, korktugum gibi değilmiş hafta sonları biniyorum otobansa 180 ni gördüm , arazi se valla çok rahat ufak ufak kafama göre yapacam, aldım önce bir periyodik bakım yaptırdım saatığım araçla arasında fark yok , ha araç lpg li şehir içinde 380 tl yaktı km başına olsun yaksın valla hafta sonu o gücü hissetmek hepsine değer, arkadaşlarımı sorarsan melun melun bakıyorlar bende keyfini sürüyorum. Sen boşver kim ne derse desin kafandaki aracı al belki yarın geç olabilir, Ha yannış annama kafanda modelin varsa tabiki teknik konularda bizden bilgili arkadaşlardan bilgi almanın faydası var ben site içinde bu konuda tecrübeli çok arkadaştan yardım alıyorum. saygılarımla

döşeme kaporta bence cok şık ama motor mekaniği nedir belli değil hasan otoru orjinal değil demiş sıfır motor 3000 tl civarında en fazla o masrafın olur yoksa araç bu durumdaysa denecek bişe yok bu parayıda edermi diyosan bence eder

berkkamu' Alıntı:
adaş banada aracımı almadan önce her kez bir şey söyledi onu al bunu al, kafa uçtu benim çocukluğumdan beri gönlümde yatan zj idi ama çevrenin arkadaşların lafını dinlemekten 40 yaşımıza kadar alamadık 2 ay önce yeter dedim almazsam gözüm açık gidecek dedim ve gidip 95 model bir tane aldım, korktugum gibi değilmiş hafta sonları biniyorum otobansa 180 ni gördüm , arazi se valla çok rahat ufak ufak kafama göre yapacam, aldım önce bir periyodik bakım yaptırdım saatığım araçla arasında fark yok , ha araç lpg li şehir içinde 380 tl yaktı km başına olsun yaksın valla hafta sonu o gücü hissetmek hepsine değer, arkadaşlarımı sorarsan melun melun bakıyorlar bende keyfini sürüyorum. Sen boşver kim ne derse desin kafandaki aracı al belki yarın geç olabilir, Ha yannış annama kafanda modelin varsa tabiki teknik konularda bizden bilgili arkadaşlardan bilgi almanın faydası var ben site içinde bu konuda tecrübeli çok arkadaştan yardım alıyorum. saygılarımla

Şefim valla senin yolundayım gibi... ama ''arkadaşlarımı sorarsan melun melun bakıyorlar bende keyfini sürüyorum'' olayı kopardı ...Aslında amacım şu ;araba beni yansıtmalı ,beğenmediğim araca bakamam... birde şimdilik güzel bir motorum var ufak tefek onunla geziyorum ama hanım var ,nasipse 4-5 ay sonra çocuk gelii :D , seneye tayin çıkar... sabit bir yerde olsam olur diyorum uzun yol yapar mı (oda senede bir defa) bir seferede katlanırız nolacak... ama gideceğim yerlerde bundan anlayan bulmak zor her usta anlar heralde motorundan ...sayenizde parça vs. derdimde olmaz bir dahamı gelecem Allahını seversen ... [nerdeyse gidip alacam o kadar gaza geldim yahu :smiley: ....]

unal' Alıntı:
döşeme kaporta bence cok şık ama motor mekaniği nedir belli değil hasan otoru orjinal değil demiş sıfır motor 3000 tl civarında en fazla o masrafın olur yoksa araç bu durumdaysa denecek bişe yok bu parayıda edermi diyosan bence eder

Teşekkür ederim ... Ünal bey motor aksamına artık falan kocaelinde birine gösterecez artık... vardır tanıdık heralde

çocuk işallah kısmetiyle gelir ve sağlık sıhhatli olur, ailene mutluluk getiemesi dileğiyle, valla bencede git kafandaki aracı al allah utandırması olmadı satarsın sonra ölüm yokya ucunda ;D

40 ve 3 çocuk unutma sen daha yolun başındasın işallah allah o günleride gösterir sana ;D

Aracın içini çok beğendim bence siz bu aracı alın bende bu aracın içinide yapılanları uygulamaları detaylı şekilde yazarsınız, çok güzel fikir edinmiş olurum :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR