Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RuHaDaM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,636
Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

Yahu düz yolda nasıl gitmez disco v8 ???

Etiketler

listedei araçların yakıt olarak birbirine üstünlüğü yoktur...benzer yakıtı yakarlar...düz dizel az yakmaz bu arada hatta en fazla yakanıdır da diyebilirim...
v8 disco--xj ikisinden biri seçilmeli...
akıllı gibi yakacağına deli gibi yaksın yawww ;D ;D ;D

997799' Alıntı:
listedei araçların yakıt olarak birbirine üstünlüğü yoktur...benzer yakıtı yakarlar...düz dizel az yakmaz bu arada hatta en fazla yakanıdır da diyebilirim...

kesinlikle doğru.

fastjunkie' Alıntı:
Yahu düz yolda nasıl gitmez disco v8 ???

Düz vites ile otomatik vites çok fark ediyor...
33' arazi şanz. oranı 1:41 otm. vites benimkisi...
Bugün Bolu'daki diğer Disco ile gezdik...
33' arazi şanz. oranı 1:41 düz vites...
Çok daha iyi oluyor. Hatta 1'le kalkmıyor neredeyse araç. Hep iki ile kalktık...

Alıntı yaptığına ise, geçenlerde biri öyle birşey yazmışta bu forumda; "Disco düz yolda bile gitmez" diye,
Ondan yazdım

Yok abi biz aynı parkurda gördük düz dizel def. ile v8 disco arasında çok yakıt farkı var...

Ama Defender gitmiyor tabi orası ayrı...

sertem41' Alıntı:
Ciddimi söylüyorsunuz, Disco dan Defender'a geçiş olayı. İlginç.

Yok abi arkadaşla geyik yapıyorum
Disco'yu seviyorum... O da beni seviyor...

Hee ben de dedim ne oluyor.. ;D ;D ;D

Aynen benim araçta da 1 2 hiç kullanmıyorum, iş makinası gibi, çoğu zorlu yerde high 1 bile yeterli oluyor. Aslında tam 35/12.5 takmalık : : ;D

araç 4x4 olduğunda hepside yakıyor bu bir gerçek ,yakıt aranıyorsa palio ,reno9,opel corsa falan alınmalı tofaş bile demiyorum ,
bir gerçek daha varki ,gerçek anlamda off-road yapılacaksa turbo dizel araç ile yapılmaz V8 olacak vede benzinde kullanılacak lpg bile olmaz ,yada düz dizel cc si yüksek bir araç olacak 5.7-6.2 falan V8 dizel benim düşüncem bu az çok da offroad bilgim varsa arazide gücün çok lazım olduğudur

ict3055' Alıntı:
Yok abi arkadaşla geyik yapıyorum
Disco'yu seviyorum... O da beni seviyor...

adam hergün disco da sıkılır be abi, nerdesin DİSCO dayım, ne yapıyosun ---ne yapayım disco dayım... bu v8 godoman işi diyom hep... off-road da da disco da olmazki adam ;D ;D ;D

eeee disco kralı kim o zaman :-\

Patrol hakkında fikirleriniz nedir acaba?

Benim de beğendiğim araçlar oldukça sağlam olduklarını biliyorum bunun dışında fazla bilgim yok. Bu başlığa göz atmışsınızdır tahminen
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25561.0

Kesinlikle baktım .Zaten forumda bilgi toplamak için dolaşırken konuyu fark ettim buradan Patrol fikri ortaya çıktı. Yoksa Suzuki 'de karar kılmıştım. Bazen çok şey bilmek ve araştırmak da kafa karıştırıyor
Yine de önerilerinizi bekliyorum