Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RuHaDaM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,636
Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

ict3055' Alıntı:
Düz Dizel, bence iyi bir seçim... Az yakar tıngır tıngır gidersiniz kamyon gibi...
TDI iyi motor çok daha iyi gider, çok daha iyi yakar ama 2 sırada o listede yakıt tüketiminde...
XJ'ye LPG taktığınızda düz yolda 2 çekere bağlanabildiğine göre daha az yakar. 3. sırada...
V8 Disco... Boşver abi düz yolda gitmez, ama deli gibi yakar :D :D :D

Yahu düz yolda nasıl gitmez disco v8 ???

Etiketler

ict3055' Alıntı:
Düz Dizel, bence iyi bir seçim... Az yakar tıngır tıngır gidersiniz kamyon gibi...
TDI iyi motor çok daha iyi gider, çok daha iyi yakar ama 2 sırada o listede yakıt tüketiminde...
XJ'ye LPG taktığınızda düz yolda 2 çekere bağlanabildiğine göre daha az yakar. 3. sırada...
V8 Disco... Boşver abi düz yolda gitmez, ama deli gibi yakar :D :D :D

listedei araçların yakıt olarak birbirine üstünlüğü yoktur...benzer yakıtı yakarlar...düz dizel az yakmaz bu arada hatta en fazla yakanıdır da diyebilirim...
v8 disco--xj ikisinden biri seçilmeli...
akıllı gibi yakacağına deli gibi yaksın yawww ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yahu düz yolda nasıl gitmez disco v8 ???

Düz vites ile otomatik vites çok fark ediyor...
33' arazi şanz. oranı 1:41 otm. vites benimkisi...
Bugün Bolu'daki diğer Disco ile gezdik...
33' arazi şanz. oranı 1:41 düz vites...
Çok daha iyi oluyor. Hatta 1'le kalkmıyor neredeyse araç. Hep iki ile kalktık...

Alıntı yaptığına ise, geçenlerde biri öyle birşey yazmışta bu forumda; "Disco düz yolda bile gitmez" diye,
Ondan yazdım ;)

997799' Alıntı:
listedei araçların yakıt olarak birbirine üstünlüğü yoktur...benzer yakıtı yakarlar...düz dizel az yakmaz bu arada hatta en fazla yakanıdır da diyebilirim...
v8 disco--xj ikisinden biri seçilmeli...
akıllı gibi yakacağına deli gibi yaksın yawww ;D ;D ;D

Yok abi biz aynı parkurda gördük düz dizel def. ile v8 disco arasında çok yakıt farkı var...

Ama Defender gitmiyor tabi orası ayrı...

ict3055' Alıntı:
Düz vites ile otomatik vites çok fark ediyor...
33' arazi şanz. oranı 1:41 otm. vites benimkisi...
Bugün Bolu'daki diğer Disco ile gezdik...
33' arazi şanz. oranı 1:41 düz vites...
Çok daha iyi oluyor. Hatta 1'le kalkmıyor neredeyse araç. Hep iki ile kalktık...

Alıntı yaptığına ise, geçenlerde biri öyle birşey yazmışta bu forumda; "Disco düz yolda bile gitmez" diye,
Ondan yazdım ;)

Yok abi biz aynı parkurda gördük düz dizel def. ile v8 disco arasında çok yakıt farkı var...

Ama Defender gitmiyor tabi orası ayrı...

Hee ben de dedim ne oluyor.. ;D ;D ;D

Aynen benim araçta da 1 2 hiç kullanmıyorum, iş makinası gibi, çoğu zorlu yerde high 1 bile yeterli oluyor. Aslında tam 35/12.5 takmalık ::smiley: ::smiley: ;D

araç 4x4 olduğunda hepside yakıyor bu bir gerçek ,yakıt aranıyorsa palio ,reno9,opel corsa falan alınmalı tofaş bile demiyorum ,
bir gerçek daha varki ,gerçek anlamda off-road yapılacaksa turbo dizel araç ile yapılmaz V8 olacak vede benzinde kullanılacak lpg bile olmaz ,yada düz dizel cc si yüksek bir araç olacak 5.7-6.2 falan V8 dizel benim düşüncem bu az çok da offroad bilgim varsa arazide gücün çok lazım olduğudur

ict3055' Alıntı:
Yok abi arkadaşla geyik yapıyorum :smiley:
Disco'yu seviyorum... O da beni seviyor... :smiley:

adam hergün disco da sıkılır be abi, nerdesin DİSCO dayım, ne yapıyosun ---ne yapayım disco dayım... bu v8 godoman işi diyom hep... off-road da da disco da olmazki adam ;D ;D ;D

Benim de beğendiğim araçlar oldukça sağlam olduklarını biliyorum bunun dışında fazla bilgim yok. Bu başlığa göz atmışsınızdır tahminen :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25561.0

Kesinlikle baktım .Zaten forumda bilgi toplamak için dolaşırken konuyu fark ettim buradan Patrol fikri ortaya çıktı. Yoksa Suzuki 'de karar kılmıştım. Bazen çok şey bilmek ve araştırmak da kafa karıştırıyor ;)
Yine de önerilerinizi bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR