<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 71996" data-quote="Boyraz" data-source="post: 1446960"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1446960"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1446960">Boyraz' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Freecamping Tuncay'ın Autohome tarzı çadırını 3 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. Şimdi dört gözle ikamper skycamp tarzında yapacağı aile çadırını bekliyorum. Yerli üretimin eksiği yok fazlası var. İkamper bilmem ama Autohome ABS plastikten üretiliyor, yerli üretim ise fiberglass. Hem daha sağlam, güneş dayanımı daha iyi ve hasar halinde onarımı çok kolay. Yedek parça konusuna girmiyorum bile. İthal üründe amortisör bozuldu mu yandınız. Yerli üretimde bildiğimiz baza amortisörü kullanılıyor.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Merhaba,<br />
<br />
Belirttiğiniz ve önerdiğiniz bu çadırın;<br />
<br />
Kumaş yapısı ve özellikleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Örneğin kumaşın kompozit bileşeni nedir(% 100 naylon, yada pamuk v.s gibi), konstruksiyonu nedir( kumaş ribana mı , bezayağı mı v.s), kumaş ne tür bir boyama tekniği ile boyanmıştır.Varsa kumaşta ilave koruyucu apre özellikleri mevcut mu varsa nelerdir?<br />
<br />
Yoksa yorumlarınız sadece kullanmanıza bağlı gözlemlerinize mi dayanıyor?<br />
<br />
<br />
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi</div>