Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,385
Ynt: Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması

Kolay gelsin. 2011 hız verir umarım çalışmalarınıza.

Etiketler

ASMİNNN' Alıntı:
Kolay gelsin. 2011 hız verir umarım çalışmalarınıza.
slm emre görende uzay mekigi yapıyoz sanacak :smiley:
fazlaacelemiz yok açıkcası ufukda kamp yok malum havalar kış modunda bu 1 2 haftaya biter sanırım geç olsun temiz olsun
ilginçfikir ve yorumlara açıgız
alt mdf hariç :smiley:

aaaaaa. Hayatta olmaz alt mdf ye alternatif onlarca fikrim vardı ama benim ;D
Uzay mekiği yapmasanızda biran önce bitsin işiniz inşallah.
Ben kendi adıma biraz sabırsızımdır da :smiley:

evedilaz' Alıntı:
slm emre görende uzay mekigi yapıyoz sanacak :smiley:
fazlaacelemiz yok açıkcası ufukda kamp yok malum havalar kış modunda bu 1 2 haftaya biter sanırım geç olsun temiz olsun
ilginçfikir ve yorumlara açıgız
alt mdf hariç :smiley:

Ufukta kamp yok derken??? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67437.0

elinize sağlık bitince maliyet konusunda bilgi yazarmısınız bide araca göre fiyat farkı ne olur tahmini
defender 110 cj5 den farklı olur herhalde

bugünde çalışmalar devam etti resimleri paylaşıcam daha sonra yapıyoruz begenmiyoruz bozuyoruz bugün pazar olmasına ragmen beyaz olarak alınan cam tülü dikildi beyaz içimize sinmedi siyah tül bulundu söküldü
istenilen hertürlü degişiklik ve ebatda çalışma yapılabilir belli bir ölçü varsa bi ön çalışma yapalım

Deniz bey tekrar kolay gelsin.

OSB, MDF çok detaylı bildiğim konular değil, MDF konusunun olumlu olumsuz ne olduğunu bilmiyorum, sadece rutubetli, nemli ve su ile kısmen temas olan yerlerde tercih edilmesinin vardır bir nedeni diye fikrimi belirtmek istemiştim.

Bu konuda gerekli gereksiz fazla polemiğe girmeye gerek yok, bazıları bu konudan kendine vazife çıkarmaya kalkmış anlaşılan. Beni çok ilgilendirmiyor da açıkcası.

Benim sizden ricam 1.30 m eninde 1.30 m uzunluğunda kullanabileceğim bir alan var. Uzunluk tabi 1.30 x 2 olacak çadır açıldığında.
Bu ölçülerde bir çalışma yapıp takribi bir fiyatlandırma yapabilir misiniz?

Tavan bağlantısı nasıl olacak noktasında bir düşünceniz oluşmasın, tavan kısmına port bagaj yaptırmayı planlıyorum, bağlama problemi olmayacak.
İletişim için fiyat buraya yazmazsınız diye mail adresim freediver2009@hotmail.com selamlar.

evet bu çalışma bitti sayılır yenni resimler
sadece iç dişeme işimiz kaldı sonra zemine çakılacak ve araca monte edilecek asıl bomba o resimler olacak

tavan çadırı 005.jpg

tavan çadırı 007.jpg

tavan çadırı 010.jpg

Merhaba,seri üretim varmı,fiatı nedir,saygılar

iç dÖşeme yapıldıktan sonra araç üzerinden son kareler gelecek
daha germe yapılmamış halidir resimler iç döşeme yapıldıktan sonra çakma işlemi yapılacak
aşaga yukarı maliyet çıkdı
ÖZEL ÖLÇÜLERİNİZİ FİYATLANDIRABİLİRİZ
ORTALAMA 700 800 ARASI BİR RAKAM ÇIKMAKDA
BU RAKAM BENİM ÇADIR MODELİM İSTENİLEN AHŞAP ZEMİN AYNI KALİTEDE İSTENİLEN RENKDE KUMAŞ BAZ ALINARAK ÇIKARTILMIŞDIR
ÖZELDEN MES ATARAK FİYAT ALABİLİRSİNİZ
çalışma tam bitdiginde ayriyeten bir başlık açıp ilan verilecek

Selam arkadaşlar. Deniz Bey kolay gelsin.Ben de bu konuyla ilgili projeler üretirken geçen yıl Denizli yapımı 2. el bir araç üstü çadır aldım.Tabanında OSB kullanılmıştı.Çadırı işyerimde ilk açmaya çalıştığımda merdivenin baskısı nedeniyle OSB nin köşelerden kırıldığını gördüm.Bu şekilde kesinlikle kullanılamazdı. Alt kısmını tamamen iptal ettim.OSB yerine 8mm konraplak (60 tl) kullandım.Menteşeleri de profille birleştirip güçlendirdim.Diğer metal desteklerini de kendi aracıma göre hazırladım. Gördüğüm kadarıyla siz daha metal kısmına gelmemişsiniz.Tabiki bu kısım kullanılacak araca göre yapılacaktır.Fakat geçen yaz özel nedenlerden dolayı kullanamadık .Bu yazı sabırsızlıkla bekliyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR