Ruslar elemi geçirdi konuları )) bende Rusça yazılar gördüm
Arkadaşlar rus araçlarına olan ilgisizliğiniz yüzünden araçlar bölümünü kgb sabote etmiş, biraz daha fazla lada niva muhabbeti yapmanız lazım... Bence güzel arabadır aslında, ama üzerine memleketin meşhur ötv'sini koyunca anlamı kalmıyor, yoksa sevmediğimizden değil...
Buradan okuyup, öğrendiklerimizle bıdı bıdı yaptığımız için sanayideki ustalar aralarında anlaşıp sabotaj düzenledi bence
Hiç öyle düşünmemiştim, o da olabilir.
Yanlız burdan okuyup bıdı bıdı yaptığımız falan yoktu, yanlış yeri sabote etmişler, dünyanın öte ucuna açılan internet hatlarını sabote etmeleri lazımdı. Yoksa, memleket dahilinde herhangi bir ciddi bilgi kaynağına rastlanılamamıştır, üzüntüyle açıklıyoruz, halimiz bu malesef.
Eger bolum yeniden yapilandiriliyorsa karsilastirmalar icin yeni bir baslik acilmasi yonunde tavsiyede bulunmak isterdim. Ornegin ben disco 2, gc 2.7 ve forester arasinda kararsiz kalmissam, bunu hangi basligin altina atacagimi bilemiyordum.
Eger bolum yeniden yapilandiriliyorsa karsilastirmalar icin yeni bir baslik acilmasi yonunde tavsiyede bulunmak isterdim. Ornegin ben disco 2, gc 2.7 ve forester arasinda kararsiz kalmissam, bunu hangi basligin altina atacagimi bilemiyordum.
Sedat abi suzuki bölümünde herşey geri gelmiş benim 1 tane kendi aracımla ilgili yaptığım çalışmalardan oluşan başlık vardı ,zaten suzukide başka bir başlıkta iletim yok, neden benim başlık ve gönderilerim silindi veya geri gelmedi ?