Araçlar Suzuki Bölümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,146

Etiketler

Ynt: Araçlar Suzuki Bölümü

bende bir deneyim hiç dikkat etmedim bu hususa

evt bende baktım resimler yok araştırmak lazım nedenini ???

photo bucket linkini kaldırmıs olmalı sanırım hakan bey o yuzden olmalı bendede gozukmuyor..

Hakan'ı severim. Forumdan ve yönetimden ayrılması ayrı bir durumdur, arkadaşlığımız ayrı..Hatta pazar günü birlikte olacağız etkinlikte.
Forumdan ayrılanlar arasında ne yazık ki yeni moda gittikten sonra ekledikleri resimleri kaldırmaları.
Hakan'ın eklediği fotoğrafları biz kaldırmadığımıza göre, photobucket albümlerine müdehale edemeyeceğimize göre sanırım kendisi böyle olmasını tercih etmiş.
Üzüldüm bu hareketine. :(

Arkadaşlar konulan hiç bir resmi yönetim kaldırmamıştır.Ancak hangi nedenle olursa olsun gezenbilirden ayrılmış tüm arkadaşlarla merhabamız devam etmektedir.Hedef aynı , gidilen yollar farklı.O nedenle tüm arkadaşlardan ricam geçmişe bir sünger çekip , bundan sonra sadece güzel günlere doğru ilerlemek için ne gerekiyorsa onu yapalım.Bakın benim sorumluluğumda olan üye araçları bölümümüzde bugüne kadar ayrılmış olan tüm arkadaşların isimleri durmaktadır.Onlardan bir talep gelmediği sürece de hiçbirini silmeyeceğm.Çünkü amaç aynı olunca nasıl olsa çamurlu yollarda hep karşılaşacak , birbirimizin hatırın soracak ve kim zordaysa onun yardımına koşacağız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler