Aralık Ayında Yağış Sıkıntısı Olmadan Kamp Yapılabilir Mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emelzer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,178
Ynt: Aralık Ayında Yağış Sıkıntısı Olmadan Kamp Yapılabilir Mi?

İznik golunu eleyin derim yazın bıle ogleden sonra 3 te başlayan gece 10:30 a kadar suren şiddetli bir ruzgarı war. Gıttıgımızde konuştuğumuz yerlileri eylul sonu burda sezon kapanır demişti.
Yagmurdan sık agaclı bır ormanda kamp kurarsanız kurtulursunuz. Derin Göl kampında sağanak yagmur saatlerce yağdı yağmurun sadece sesini duyduk , ıkı damla çadırın ustune gelmişti. Aralık ayı için Derin gölde uygun olmaz ormandan dolayı agustosta bıle ateş yakmadan oturulmuyordu. Sahil kesimine gıdersenızde çadır denize çok yakın kurmayın bence, nem hıssedılen sıcaklığı epeyce düşürüyor. Sapanca golu kenarını bir araştırın isterseniz.

7-8 Aralık'da Menekşe Yaylası'nda (İzmit) LR buluşması var, kamplı. Şayet yağmuru yiyeceksek kalabalık bir grup olarak ıslanacağız.

Cahilliğimi mazur görün, fakat grupta yeni sayılırım... LR nedir acaba?
Biz de 4 kişilik bir grubuz ve arkadaşlarımla konuşup karar vermeye çalışıyoruz.Bakalım sonuçta neresi olacak ,ben de merak ediyorum:smiley:

LR, Land Rover'ın kısaltması.

Bu başlıktan Karavancıların kutsal mekanını bir inceleyin bence...Adapazarı Poyrazlar gölü..http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81499.690

evet Sapanca dediklerinde hemen arattım siteden ve verdiğiniz linke ulaştım, arkadaşalra gönderdim , henüz bişey çıkmadı...
Ama ben çok beğendim ve burası Kıyıköye göre daha ılık olur herhalde...

ben yine de size illede kıyıköy illede kıyıköy diyorum.çok şey kaçırısınız bu mevsimde gitmezseniz oraya.

Artık oraya da baharda ya da sonbaharın başlarında gideriz:(:( Donmayacağımız, ama insan kalabalığından da bunalmayacağımız bi zaman diliminde..

Ben yazmadan Nejat abi yazmış LR buluşmasını. 7-8 aralıkta ıslanarak eğleneceğiz Menekşe yaylasında. :smiley:
alternatif olarak yağmurda kamp etkinliği nasıl olur diye düşünüyorsanız bu haftasonu çiftalan isoff pisti yakınında gezenbilir buluşması yapılacak. ertesi gün yarış yapılacağı için c.tesiden kamplı gidecek arkadaşlar kesin olur. gündüz 18 c olmasına rağmen gece neredeyse 5 c hava olacak. ben bir aksilik çıkmazsa 1,5 ve 5 yaşında 2 çocuğumla çadır kampı olarak katılmayı planlıyorum. yani çok da merak etmeyin diye yazdım. en kötü bir geceyi arabada yatarak tamamlarsınız. şimdiden iyi eğlenceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR