Aranıyor - 110 Defenderime Puma Motor veya TDİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aksion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,992
Ynt: Aranıyor - 110 Defenderime Puma Motor veya TDİ

göktu' Alıntı:
motorlar ne alemde peki?

işletme kısımları filan hariç sanırım? o kısıma ekstra ne kadar masraf oluyor bilginiz var mı?

abı benım takıpcı bu masrafın toplamda 1,000-1,500 cıvarı oldugunu soledı... ( tuv, proje masrafları, ruhsatın degısmesı.. )

Etiketler

berk' Alıntı:
abı benım takıpcı bu masrafın toplamda 1,000-1,500 cıvarı oldugunu soledı... ( tuv, proje masrafları, ruhsatın degısmesı.. )
o da pek birşey değilmiş... valla hadi girişin birileriniz de, bizde bakalım yolumuza ;D

göktu' Alıntı:
o da pek birşey değilmiş... valla hadi girişin birileriniz de, bizde bakalım yolumuza ;D

bende ufaktan disco II v8 kasıntısı basladı abı yeter 24,000 cıvarı masraf ettım karar vermem gerekıyo ya defendercı olarak devaam edecem yada dısco cu olarak tatlı su off roadcusu şeklınde devaam edıcem

berk' Alıntı:
bende ufaktan disco II v8 kasıntısı basladı abı yeter 24,000 cıvarı masraf ettım karar vermem gerekıyo ya defendercı olarak devaam edecem yada dısco cu olarak tatlı su off roadcusu şeklınde devaam edıcem
ben yeniyim daha bu mevzularda
daha keyfine varamadım defender ın, o yüzden motor işine de giresim var ;D

alanya da hasan ustaya ulaş bulursun ok

murat067' Alıntı:
takip edicez bakalım bizdede bir kaşıntı başladı defendercimi olacaz nee...

mu.rat yavuz atın yanında duran ya suyundan yada huyundan birşeyler kapar sen gel bi 90 alalım sana o zaman bizi iki kere sollarsın )))))