Aranıyor - 3.0 - 3.5 3 Kapı Pajero

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alii38 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,338
Ynt: Aranıyor - 3.0 - 3.5 3 Kapı Pajero

altuncu57' Alıntı:
netteki araçlarda mutlaka incelemişsinizdir ama yinede fikir olsun diye söyleyeyim samsun ladik te arkadaştaki aracı tavsiye ederim temizdir...

timur abi arabayı Ali abi almış bugun yoldadır sanırım çok uzuldum kahrımdan derslere giremedim ??? iyikide ladikte değildim karşınsına geçer ağlardım heralde:(

alii38' Alıntı:
evet abimiz temiz oldugunu söylüyor ama tabi görmeden bişey diyemem siz o aracı tanıyomusunu bilmiyorum tabiki fiyatta anlaşırsak o araç aklımda ;)

hayırlı ugurlu olsun abicim kazasız belasız nice gezilere... Takipteyim efsaneyi unutulmucak arac benim için... Samsun merkeze kullandıgım Honda Civic den daha hızlı gidebildiğim bir aractı. Süspansiyon sertte iken taksileri aratmaz yüksek süratlerde virajlarda... Offroad a tekrar Pajerodan devam edeceğim eger imkanım olursa...

Etiketler

hahaha iyi bari mutlu son darısı bana :smiley:

ben 5 kapıyı yapıyorum komple 3 kapı bulunca aksesuarları taşırım :smiley:

Hayırlı olsun ali beyede

ladikoffroad' Alıntı:
timur abi arabayı Ali abi almış bugun yoldadır sanırım çok uzuldum kahrımdan derslere giremedim ??? iyikide ladikte değildim karşınsına geçer ağlardım heralde:(

hayırlı ugurlu olsun abicim kazasız belasız nice gezilere... Takipteyim efsaneyi unutulmucak arac benim için... Samsun merkeze kullandıgım Honda Civic den daha hızlı gidebildiğim bir aractı. Süspansiyon sertte iken taksileri aratmaz yüksek süratlerde virajlarda... Offroad a tekrar Pajerodan devam edeceğim eger imkanım olursa...

saolasın batuhan allah razı olsun hayırlısı sende aradıgını bulursun inşallah

Tempus' Alıntı:
hahaha iyi bari mutlu son darısı bana :smiley:

ben 5 kapıyı yapıyorum komple 3 kapı bulunca aksesuarları taşırım :smiley:

Hayırlı olsun ali beyede

evet gerçekden mutlu son dedimya kafayı takmıştım zaten .teşekkürler kürşat bey saolasın darısı size inşallah ;D ;D

alii38' Alıntı:
evet gerçekden mutlu son dedimya kafayı takmıştım zaten .teşekkürler kürşat bey saolasın darısı size inşallah ;D ;D

Ben 5 kapıyı çok sevdim 3 kapı takıntım gitti ;D ;D ;D şimdi diyorumki 3 kapı alsaydım acaba bir süre sonra ya buda kampa giderken filan ailecek egzerken dar gleiyor demriydim diye ;D

Tekrar hayırlı olsun Ali bey merakla araca yapacaklarınızı bekliyoruz :smiley:

Tempus' Alıntı:
Ben 5 kapıyı çok sevdim 3 kapı takıntım gitti ;D ;D ;D şimdi diyorumki 3 kapı alsaydım acaba bir süre sonra ya buda kampa giderken filan ailecek egzerken dar gleiyor demriydim diye ;D

işin açıgı en azından şimdilik pek bişey yapmayı düşünmüyorum (dikkat ettiyseniz kesin konuşmuyorum off road cuların kaderi bişeyler yapmadan duramaz ;D )sadece şimdilik yan başamakları söküp vinç i mi tampona monte edicem ilerleyen zamanlarda ne yaparım bilmem :-X

teşekkürler allah razı olsun daha iyileri sizin olsun inşallah

Tempus' Alıntı:

Kürşat, ben seni takip edemez oldum ! :mad: :mad: :mad:
Ne var şimdi sende? ::smiley:

bakalım yazılanlar ve de tecrübeler nereye gider her kese selamlar Alanlara aracları hayrlı olsun.olmayanlarda edinme yollarında inşaallah yanılmadan edinirler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR