Aranıyor - Suzuki Samurai SJ413

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozer kamalak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,713
Ynt: Aranıyor - Suzuki Samurai SJ413

taksi84' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sj-acil-satilik-pazarliksiz-6-500-lira-34812849/detay

abi bu ilana bakıyorum 9500 yazıyor ;D linkde 6500 tl pazarlıksız gorunce birden heyecanlandım

Etiketler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-doktor-dan-satilik-96-model-orijinal-samurai-42788563/detay
bu aracı da tavsiye ederim. 11.000 e alırsınız 10.000 e verse hiç kaçırma derim
toplama maliyeti ve eziyeti ve hepsinden önemlisi emek zaman kaybı hususunda gerçekleri kendi kendinize görmenize sevindim.
pahalı ise vardır hikmeti
ucuzsa vardır illeti

adam kiralıyor rent den 100 tl ye dalıyor kuma debeleniyor. giriyor denizin tuzuna söylemiyor da firmaya altının yıkanması lazım hemen... dalıyor dereye vs fren lere su doluyor. vs vs...
haydii bakım yapmadan ertesi gün bu sefer başka biri aynı şekil.
velhasıl araçların hışı çıkıyor.posası sana kalıyor az bir bakım doğru satışa 10.000 e alır 5000 e satar rentciler ama bu arada sezonda 10000tl kazanmış olur rent a car dan
jeep safariciler ne yapıyor. adamlarda 20-30 araba var hergün tur düzenliyorlar dağ bayır geziyorlar atelyeleri var kendilerine ait ; araçlar arası al takke ver külah. parçacıdan aracın canı çıkmadıkca gidip parça satın almazlar çoğunun ön kovanları boştur. 4 çekerleri iptaldir.
tüm kışı tentesiz bir vaziyette antalyanın yağmurunun altında geçirir zavallı araçlar. sideye gel 2500 e bile araba bulabilirsin toplamaktan hoşlanıyorsan eğer at 50 nc ye götür ama tavsiye etmem

abi çok haklısın en güzeli toparlanmış temiz bir araba almak ama yinede antalyadaki arabalarada bakıyorum
2 bin 3 bin tl gibi araçlar varsa bana yardımcı olurmusun mersinde oldugum icin gelip dolaşma gibi bir şansım yok

şimdiden teşekkürler

Arkadasimda aradiginiz aractan var fiyatta anlasirsiniz diye umuyorum Bulent Beyi arayabilirsiniz 05326812016

sanırım aradıgım tipde bi kac araç buldum fiyat konusunda ve deviri problemliymis bu konuda anlasabilirsem yakına toplamaya başlıyoruz

hayırlı olsun kolay gelsin

bi suzuki vitara 90 model bulduk benzinli 90 model 3 kapı otomatık vites cıktı :smiley: alış iptal oldu
aramaya devam..

Kardeşim hiç uğraşma toplamışını al benim başıma gelenler arkadaşların anlattığının aynısı kısaca anlatayım neler başına gelecek
Ben buldum samurai 1992 sj 413 4000e anlaştık gittim ön kovan bomboş 3500 veririm dedim olur dediler aldım 2 ay önce istanbuldan sakaryaya getirdim araç yürüyordu önce arazisi çalışsın dedim
iki aks 300 tl şaft 200 tl makaslardan yükselltim 200 tl öne demir aldık 200 koltuklar değişsin dedik 200e honda koltuğu aldık sis ve işe yararmı yaramazmı bilmediğim bir vincede 280 verdim önce
sökmeye başladım söktükçe çürük bitmedi araba kaporta görmemiş sanayiye giitim kaporta boya olacak kaportaya verdim istediğim gibi olmadı 600 tl boya???? aksların motajı ve ayarı 200 e halledersem şükür motor yaptırayım dersem 1000 de o tutar
eksiği bitmiyor toplar satarsam kaça satarım dersen?????????bana maliyeti ıvır zıvırda dahil şu anda 6280 tl araba sanayide ne zaman biter ne zaman binerim oda ???????? sinir stresde cabası
araç aldığımda bu haldeydi

Adsız.jpg

abi bunların toplanmısını eli yuzu duzgun olanlara 10 bin tl den assa fiyat isteyen yok bence gayet uygun bi fiyata almıssın 3500 e
toplamayada 5 bin tl den fazla gitmesse ki imkanı yok o kadar gitmesine emin ol baya bi kardasin su an ben senin ugrasmakdan sıkıldıgın
seyi yapmak icin arac arıyorum ucuz olsun yeter ful bastan toplamayı dusunuyorum sonucda parcaları ucuz bir araç gidipde tofasa para vericegime
alırım suzuki yaparım kendime arastırmalarım sonucu cıkan fiyat listesi
komple kaporta:1000 tl saseden ayrılıp komple kaportaya giriyor
arazi şanzumanı temizi 450 tl gibi
şaftlar: bilinmiyor ;D
500 tl de kaba hesapla komple vida civata bilya vs vs şeylere
motorun rektefiyesi komple 1000 tl gibi
hurdacıdan alınan koltuklar 300 tl
ince temizlik elektirik aksamı ile ilgili konularda yenileme 750 tl desek
3900 4000 gibi bi masrafı cıksa gene en kötü ihtimaller olarak hesapladım
yinede toplanmış bir araçdan ucuza geliyor tabi ugrasmayı sevene gelicek bi durum bu
saygılarımla

mersinden selamlar

ilkerland' Alıntı:
Kardeşim hiç uğraşma toplamışını al benim başıma gelenler arkadaşların anlattığının aynısı kısaca anlatayım neler başına gelecek
Ben buldum samurai 1992 sj 413 4000e anlaştık gittim ön kovan bomboş 3500 veririm dedim olur dediler aldım 2 ay önce istanbuldan sakaryaya getirdim araç yürüyordu önce arazisi çalışsın dedim
iki aks 300 tl şaft 200 tl makaslardan yükselltim 200 tl öne demir aldık 200 koltuklar değişsin dedik 200e honda koltuğu aldık sis ve işe yararmı yaramazmı bilmediğim bir vincede 280 verdim önce
sökmeye başladım söktükçe çürük bitmedi araba kaporta görmemiş sanayiye giitim kaporta boya olacak kaportaya verdim istediğim gibi olmadı 600 tl boya???? aksların motajı ve ayarı 200 e halledersem şükür motor yaptırayım dersem 1000 de o tutar
eksiği bitmiyor toplar satarsam kaça satarım dersen?????????bana maliyeti ıvır zıvırda dahil şu anda 6280 tl araba sanayide ne zaman biter ne zaman binerim oda ???????? sinir stresde cabası
araç aldığımda bu haldeydi

eger tanıdıgınız galerici veya bi arkadasınız vs. varsa suzuki samurai satan bilgilerini iletebilirseniz cok sevinirim aradıgım arac sizin aracınızın emsalindedir

istanbuldan aldım haber verirler olursa özelden iletişim bilgilerinizi verin yardımcı olayım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suziki-1990-emekliden-4x4-39948294/detay

bu amcanın arabası temiz sadece 4 çekeri çalışmıyor şaft takılması lazım 500 tl civarı en fazla 7000 e verecekler sanırım

erdo37' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suziki-1990-emekliden-4x4-39948294/detay

bu amcanın arabası temiz sadece 4 çekeri çalışmıyor şaft takılması lazım 500 tl civarı en fazla 7000 e verecekler sanırım

link icin tesekkurler
az once aradım da malesef aracı satmaktan vaz gecmisler

YOKMU HURDA Bİ SAMURAİ SATAN MASRAFINA GÖRE FİYAT SOYLEDİKTEN SONRA HER TÜRLÜ ANLAŞIRIZ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR