Aranıyor - Suzukı Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sezerkaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,478

sezerkaya

Ana Kamp
Yer
ordu
merhaba arkadaşlar 1999 model peugeot 206 araçımı 5 kapılı suzuki vitara ile takas etmek istiyorum...[attachment=1][attachment=1]

DSC00056.jpg

DSC00058.jpg

Etiketler

Ynt: Aranıyor - Suzukı Vitara

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0
İlanlar bölümünde satılık temiz hem de modifiyeli araçlar var...

reçete için teşekkür ederim hocam. 3 kapı almayı çok istiyorum ama yeni ev aldığım için ikinci araba alamıyorum bu nedenle hem günlük hemide arazide kullanmak için 5 kapı istiyorum. aslında sahibinden com. da bir tane 1996 model v 6 motorlu araç var. araçın sahibi ile görüştüm km 160.000 brc marka tüp var araç komple boyalı en son 14.500 olur dedi. boyalı olması dşündürüyor aslında kendi araçımı satsam bakmaya gidecektim......

sezerkaya' Alıntı:
reçete için teşekkür ederim hocam. 3 kapı almayı çok istiyorum ama yeni ev aldığım için ikinci araba alamıyorum bu nedenle hem günlük hemide arazide kullanmak için 5 kapı istiyorum. aslında sahibinden com. da bir tane 1996 model v 6 motorlu araç var. araçın sahibi ile görüştüm km 160.000 brc marka tüp var araç komple boyalı en son 14.500 olur dedi. boyalı olması dşündürüyor aslında kendi araçımı satsam bakmaya gidecektim......

Mümkünse 4 silindir 1600 cc motorlu olsun boyasız olsun, orijinal olsun, ekspertizde cıncık gibi araba desinler değilse almayın binin pejoya

haklısınız hocam bende orjinal arıyorum ama burda okuduğum kadarıyla hep vitara 2.0 v 6 iyi olduğunu yazıyorlarda. ama benim tercihim sizidne dediğiniz gibi 1,6 vitara

sezerkaya' Alıntı:
haklısınız hocam bende orjinal arıyorum ama burda okuduğum kadarıyla hep vitara 2.0 v 6 iyi olduğunu yazıyorlarda. ama benim tercihim sizidne dediğiniz gibi 1,6 vitara

yanlış anlaşılmasın vitara 2.0 V6 çok iyi araçtır ama arazi aracı olarak daha bilinen parçası daha bulunan bir araçla başlamak daha iyi bir seçenek olacaktır. 206 ile o dağa çıkan adamın da güç isterim motor sesi dinleyeyim gibi bir derdinin olmadığını düşünüyorum

hocam ben ortaokulu giderken bizde 200 doç vardı arazi ön arka kilitli difransiyel ben o araçta şoförlük öğrendim her fırsatta dayım d max 3000 var arazili onu kullanıyorum. durum müsait olsa 4.0 charoke

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR