Aranıyor - Temiz XJ 4.0

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan judge Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,441

judge

Ana Kamp
Yer
İzmir
Arkadaşlar konuda belirttiğim gibi satılık xj 4.0 kare kasa jeep arıyorum. Sitedeki ilanlar arasında satılık göremedim. Bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Aranıyor - Temiz XJ 4.0

selam 1992 4.0 kırmızı hiç bir sorunu yok klima deri döşeme elektirikli koltuklar 4 cam otomatik sıralı sistem lpg vs..
aracım off road hiç yapmamıştır zaten donanımlı değildir fiyatı 17.500 tl araç izmirde dir.

efe_chevy' Alıntı:
selam 1992 4.0 kırmızı hiç bir sorunu yok klima deri döşeme elektirikli koltuklar 4 cam otomatik sıralı sistem lpg vs..
aracım off road hiç yapmamıştır zaten donanımlı değildir fiyatı 17.500 tl araç izmirde dir.

Merhaba Efe bey, araç alma arifesindeyim. Aracınız hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isterim. Yeni üyelerden olduğum için sanırım doğrudan mesaj gönderemiyorum. Size aşağıda mail adresimi veriyorum bilgi ve fotolarını gönderirseniz sevinirim.

mbudakunal@hotmail.com

Cherokee 4.0 91model 144.000 milde
Atiker lpg garanti devam ediyor
MT Federal 30 9.5.15 yeni
Mutlu yeni akü
Döşeme yenilendi
Lamba 2 delici 2 yayıcı
Lambalı güneşlik
Kapalı bagaj
vs[attachment=1]

165539_488583483556_703758556_6101997_2589286_n.jpg

bir arkadaşta yüksek model beyaz bir kare kasa var
ön arka tampon ve port bagaj yaptırdı lpg de var
ilgilenirseniz görüştürebilirim.
araç ilanlarda yok

jeepXJ' Alıntı:
Cherokee 4.0 91model 144.000 milde
Atiker lpg garanti devam ediyor
MT Federal 30 9.5.15 yeni
Mutlu yeni akü
Döşeme yenilendi
Lamba 2 delici 2 yayıcı
Lambalı güneşlik
Kapalı bagaj
vs[attachment=1]

Hulusi bey, aracınızın ayrıntılı fotoğraflarını rica edebilir miyim. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz. Özel olarak göndermek isterseniz mail adresime gönderebilirsiniz. Size mail göndermek istedim. Ancak hata veriyor sistem.

egemen' Alıntı:
araç ilanlarda yok

Egemen bey mail adresime blgileri gönderebilirsiniz. (Tel, fotolar, araç hakkında ayrıntılar vb.) Tşk ederim.

judge' Alıntı:
Hulusi bey, aracınızın ayrıntılı fotoğraflarını rica edebilir miyim. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz. Özel olarak göndermek isterseniz mail adresime gönderebilirsiniz. Size mail göndermek istedim. Ancak hata veriyor sistem.

Hulusi bey, yeni üye olduğum için sanırım; ne mail adresinizi görebildim, ne de size özel mesaj atabiliyorum. Bana gönderdiğiniz maili okudum. Telefonunuzu not ettim. İlk fırsatta sizi arıyacağım. Araca ait başkaca fotoları var mı? Mailime gönderir misiniz? İçiyle ilgili özellikle. Bir de anlattığınız özellikleri dışında offroad donanımı ile ilgili bir şey yaptınız mı? (Yükseltme kiti vb.) Ayrıca aracınız nerede?

egemen' Alıntı:
araç ilanlarda yok

Biraz detay verebilir misiniz? Model, km, km, off-road donanimli olup olmadigi vesaire.
Tşk,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler