KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Eyvallah çok teşekkürler. Daha ben yolun başındayım sizden çok yardım isteyecegim. Sizlerde umarım bana yardımcı olursunuz. Yani biraz daha ben sizleri dinlemek istiyorum...
Mesela öncelikli işim aracı 1 hafta 10gün kullandıktan sonra yükseltip 245/75 16 bf alltrain lastik takmayı planlıyorum. Yükseltme için de ediz abinin sitede verdiği ölçüler güncel midir? Bana yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler Niyazi Abicim çok hevesim vardı onun için Ranger'den vaz geçtim inşallah hayirli olur. Sende Rangeri bilirsin ailemle rahat edemedim en büyük etkenlerden biri o oldu yoksa hiçbir şikayetim olmadı. Offroad'ı bana Ranger sevdirdi Actyon Sports da inşallah keyfini sürdürür.
Herkesin iyi temennilerine şükran duyuyorum çok teşekkürler...
kamber-kaster açılarında bir sıkıntı olmuyor çoğumuzun aracında önlerde 5 cm get var, amortisör için olan parça hiç takılmasada oluyor fakat 25 mm den büyük olunca somunu takılmıyor max 25 mm olmalı.
kamber-kaster açılarında bir sıkıntı olmuyor çoğumuzun aracında önlerde 5 cm get var, amortisör için olan parça hiç takılmasada oluyor fakat 25 mm den büyük olunca somunu takılmıyor max 25 mm olmalı.
Aracınız hayırlı olsun, kazsız belasız kullanın.
Amortisör üsründekileri takmanızı öneririm. amortisörler limitlerde çalıştığı için patlatma riski var.
(izmir'den Mehmet'in aracında başına gelmişti.)
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yükseltmeyi ön 3 -arka 5 ten; ön arka 5 cm ye karar verdim
Lastikleride 245/75 16 takarsam spacer'e gerek kalmayacak diye düşünüyorum