KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kardeşim hayırlı olsun cok cok dogru secim güle güle kullan ister otobanda gazla 200 gor ister arazıde altını sürt setlerden uçup 2 metre havaalanıp 4 teker üstü yere çakıl .. Cok cok sağlam bir makine aldin
Hayırlı olsun ..
Kardeşim hayırlı olsun cok cok dogru secim güle güle kullan ister otobanda gazla 200 gor ister arazıde altını sürt setlerden uçup 2 metre havaalanıp 4 teker üstü yere çakıl .. Cok cok sağlam bir makine aldin
Hayırlı olsun ..
teşekkürler abicim hepimiz kazasız belasız kullanmak dileğiyle. Abi spacersiz 245/75. 16 da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. 5Cm getle yükselince problem olur mu?
Hıc bır sorun olmaz bende 265 vardı yenı çıkardım su an 245 var ... 265 ile yakıt artısı dışında hıc bır sorun yasamadım sert ve süratlı kullanmama rağmen
Hıc bır sorun olmaz bende 265 vardı yenı çıkardım su an 245 var ... 265 ile yakıt artısı dışında hıc bır sorun yasamadım sert ve süratlı kullanmama rağmen
Abilerim birşey sormak istiyorum?
Benim 2. Anahtarda kumanda yok ona kumanda yaptırmak mümkün mu? Daha önce yaptırmış kimse var mi? Bakımda servise sordum 600 tl cik dediler