Aranıza ZJ ile Katıldım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osenoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,435
Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım...

Hayırlı olsun, kazasız, belasız iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Etiketler

hayırlısı olsun artık ailenizin bir ferti daha oldu ;D sizleride sanayide yanımızda görmekten mutluluk duyarız ;D bizler zj cile ( bende de 95 var ) genel ayın bazı günlerini sanayide geçiririz ;D , haa birde unutmadan lpg ciler ve benzincile bizlerin vaz geçemediği güzel dostlarımızdır. ;D , Allah kaza bela vermesin hayırlısı ile kullanmanı nasip etsin

berkkamu' Alıntı:
hayırlısı olsun artık ailenizin bir ferti daha oldu ;D sizleride sanayide yanımızda görmekten mutluluk duyarız ;D bizler zj cile ( bende de 95 var ) genel ayın bazı günlerini sanayide geçiririz ;D , haa birde unutmadan lpg ciler ve benzincile bizlerin vaz geçemediği güzel dostlarımızdır. ;D , Allah kaza bela vermesin hayırlısı ile kullanmanı nasip etsin

:smiley:)))) bizler ne sanayi ile yapabiliyoruz ne sanayisiz...böyle bişi demek ki bugün de levent tarafında işim vardı sanayiye uğramadan edemedim bişiler sordum fikir aldım falan filan...virüs gibi sanayi girmiş damarlara...

ben ankaradan Karameşe, 93 zj 4.0 g.cherokke ile aranıza yeni katılıyorum.herkesi selamlıyorum.buradaki edindiğim bilgilerden yola çıkarak bu aracı aldım.bu forumda dostluklar ve paylaşımlar çok olumlu.kolaylıklar diliyorum herkese...

Karameşe' Alıntı:
ben ankaradan Karameşe, 93 zj 4.0 g.cherokke ile aranıza yeni katılıyorum.herkesi selamlıyorum.buradaki edindiğim bilgilerden yola çıkarak bu aracı aldım.bu forumda dostluklar ve paylaşımlar çok olumlu.kolaylıklar diliyorum herkese...
arçınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

arkadaşlar, forumda mutlaka bu soracağım konu konuşulmuştur. yinede cevap vermek isteyen arkadaş olabilir,çok sevinirim. 93 model zj için hangi tip çamur,kar lastiği önerirsiniz.

aranıza 94 zj ile katılmaktan cok memnunum .eşeğimi 2 yıldır kullanıyorum sizleri uzaktan okuyup cok şey ögrendim.jeep kardeşçiliği başkaymış.herkese selamm ;)

arkadaşlar yeri değil biliyorum ama portalı beceremediğim için buraya yazıyorum, benim 95 zj nin ön camına taş geldi kaskodan değiştirecem ama olimpiya takıyorlar bu aracın ön camının markasını ve fiyatını bilen varmı aranızda ve ya istanbulda beni yönlendireceğiniz biri şimdiden teşekkürler. ??? ???

diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ancak benim aracında camı olimpia.

[attachment=1]

Resim 048.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR