KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkür ederim. Dmax yada L200 arazi aracı hep aklımda olan bir konuydu. Hatta bu sorularımla alakalı konu da açmıştım ama cvp alamadım.
8 yaşında bir L200 alsak her sene vergisi için Maliye'ye dilekçe. Tüv e muayne derdiyle uğraşılacak. Değer mi düşünmek gerek...
Birçok arkadaş ağırlık kontrolüne girmiyor ama araç kamyonetse ağırlık kontrolüne girmeniz lazım. Hız sınırlarına çok dikkat ediyoruz cezası 165 tl başlıyor ağırlık kontrolüne girmiyoruz cezası 1300 tl den başlıyor. Girmediğiniz her ağırlık kontrolü kırmızıda geçtiğiniz trafik lambası gibi hatta ondan da tehlikeli çünkü hepsinde kamera var. Bütün inisiyatif buralarda çalışan görevlilerin elinde daha öncede yazdığım gibi girdiğim kontrolde noktalarında abi siz devam edin iyi yolculuklar dediler. Bir kaç kez sohbet ettim "beni direk geçiriyorsunuz girmesem olur mu" diye "genelde bu tür araçlara dikkat etmiyoruz ama girmeniz gerekiyor" dediler.
Benim tercihim her kontrole girmekten yana 2 dk bile sürmüyor ama gelecek 1300 tl ve üzeri bir ceza ciddi anlamda canımı yakar.