Arazideki Komik Anlarımız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,873

VitaEsMorte

Zirve
Arkadaşlar arazide geçirdiğimiz keyifli anlar sonucu ortaya çıkan eğlenceli kareleri ve karikatürleri burada paylaşalım :smiley:

Etiketler
Ynt: Arazideki Komik Anlarımız

Bi siftah atayım da dükkan neşelensin.

521321.jpg

Öz oğlum , ama maalesef......................... ;D ;D ;D
(Can , İbrahim ve Cem Yılmaz ile Mazhar Alanson'a sevgilerle )

Bu alttakileri de ben arşivden buldum. Nadir abinin "faka" bastığı yerler ;D ;D ;D ;D ;D

199825.jpg

199835.jpg

Lopez 1 gezisi..
Ufak bir rampa var ve çamur adeta kulak memesi kıvamında ve okkalı balçık modunda...
Herkes tırmalıyor bayırı, fino köpekleri gibi yan yan çıkarak geçmeye, çıkmıyor bidaha deniyorlar, hızlı/yavaş her türlü deniyor herkes...
Akabinde Nadir abi bombayı atıyor...
-oo bir ben balatayı sıyırıyorum sanıyordum baksana herkesten buram buram balata kokusu geliyor
duyan herkes kopuyor... :D

IMGP1492.jpg

Soğucak civarları. Fotoğrafta olağandışı bir şey görünmüyor.

Lakin Niva'nın sağ koltuğundaki co pilot kılıklı kek, pilotun "Hızlı geçecem!" uyarısına rağmen camını kapatmamış, akabinde sonuçlarına katlanmıştır. Geçiş sonrası kendisini fotoğraflayan olaydı tam olurdu ama unutulmuş işte..

DSCN4271.jpg

Şubat 2007, Belgrad sonrası bir benzin istasyonu.

Eğilmiş alt takımı kontrol eden bu kişi araçla birlikte kendisini de basınçlı suyla yıkatmış olmasına rağmen, evin kapısı suratına kapanmış, kapı önünde soyunduktan sonra cıbıl vaziyette eve kabul edilebilmiştir..

Sevgili Jinni Toyota'sı ile canhıraç şekilde çamura daldı ve akabinde takıldı...
199404dg1.jpg

Sonrasında çevredekilerin sağ yap sol yap seslerini duymak için camını açtı ve aracını çıkarabilmek için gaza bastı...
Devamında malum olay.. çamur damlacıkları adeta yağmur gibi açık camdan içeri girdi :D
199407jo5.jpg

ve off-road vasıtasyıla çamur maskesi uygulaması yapan forumumuzun güzide bayanlarından Jinni'miz :D
199414yy5.jpg

son olarak hadiseye tanık olanlardan yükselen kahkahalar :D

sürç-ü lisan ettiysek affola :smiley:

Görmemişin yükseltme kiti olmuş...

Yemek arası olsa bile... Biz ayrılamayız!

Askerlik zor iş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR