Arka Tampona Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan horse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,936

Etiketler
Ynt: Arka Tampona Vinç

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44373.msg480466#msg480466

bu topikte tampon ve vinç yeri görülüyor ..>> bu arac m. becce nin kendi için yaptıgı özel ve güzel bir aractı ..>>şimdiler de hurda.. :smiley:

bu tampona ben sulandım almaya gitmiştim..eksper otoya ..satılalı 6 ay olmuş ben gec haber almışım..trakya off road dan bir arkadaş almış.. :smiley: ;D o zamanlar.

Şu anda bir vitara jlx kasaya ön arka vinc montajı yapıyorum bitince görsellerini eklerim

horse' Alıntı:
2004 model önceki kasa vitarasının arka orjinal tamponuna vinç taktıran var mı? Varsa resimlerine baka bilirmiyiz ?

Orijinal tamponunu bitimine vinç için tabla ve arkasına koruma ile tamamlayabilirsiniz. Fotoğraflı anlatım daha doğru olur.

Ama ne yazık ki görsel yok.

Arka vinç tamponu yapmakta mümkün ayrı olarak.

Bu gün jlx kasya arka vinc montajını bitirdim görselleri aşagıdadır

24032011108.jpg

24032011109.jpg

24032011110.jpg

24032011111.jpg

24032011112.jpg

Dursun Usta eline sağlık.

Pratik bir çözüm üretmişsin yine.

Metin Bey; kararınıza saygı duyuyorum ama, Suziki gibi hafif bir araç için arka tampona vinç gerekli mi sizce?

Vinç hususunda trafikte sorun yaşayan arkadaşlar var.Arka tamponda vinç göze batmıyor. İkinciside orjinal ön tamponunda vinç güzel görünmüyor.

Arka tampona vinç önde vinç takmışsanız ikinci sigorta olarak ön vinci açarak kurtaramayacağınız yerler, aracın yan eğimde kaymaması için ön arka vinçle aynı anda müdahale ettiğiniz yerlerde işe yarar.

Önde vinç yoksa bence ya ilk önce öne vinç takın ya da nato kancası ile portatif bir vinç bağlayın.

horse' Alıntı:
Dursun usta bu montaj orjinal tampona yapılabilir mi ?

Metin bey orjınal tanpon lu aracada arka vinc uygulana bilir vinc tablası aracın şaselerine baglanıyor ve tanpon vince göre kesilerek yerine monte ediliyor daha sonra aractan vinci söktügünüzde tanpondan kesilen parcalar tanpon tamir eden ustalar tarafından yerine kaynatılıp tanpon boyanarak geri dönüşte ola biliyor fakat öncelik öne vinc takmaktır aracın orjınal tanponuna da ön vinc takıla bilinir bu durumlarda tanburu daha kücük olan vincler tercih edilirse görüntüde cok bozulmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri