Arkadaşım Discovery 1

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayt07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,564

ayt07

LR Discovery I 95 V8
Yer
Antalya
Formu okudukça bulaşan LR virüsü sonunda beni de bir defender aramaya yöneltti ;D bir kaç araç (defender) baktıktan sonrada, neye niyet neye kısmet hikayesi gibi kısmetime bir 95 Disco1 V8 ES çıkınca satın aldım. Araç güzel sanırım içinizin ısınması diyorlar ya o oldu aramızda. Hem keseme uygun hemde gönlüme uygun oldu. Yeni oyuncağına kavuşmuş çocuklar gibi yüzümde keyifle geldim antalya'ya
15 lik delikanlının ufak tefek bakımlarını da yaptırınca her şey daha da güzel olacak inşallah . Darısı tüm LR isteyen dostlarıma, allah herkesin gönlüne göre versin daha iyilerini nasip etsin. murat :D[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

disco13.jpg

disco11.jpg

disco2.jpg

Etiketler

Ynt: Arkadaşım Discovery 1

Hayırlı olsun güle güle kullanın, artık ahmet ustaya gidersiniz :smiley: hatta gittiğinizde bir de karter muhafa ölçüsü verirsiniz :smiley: siz yaptırmasanız bile ben yaptırmak istiyorum kendisine ama ölçü aldıramıyorum aracım bursa'da : ))))

Güzel bir araç almışsınız hayırlı olsun.
Darısı benim başıma inşallah.
Bir sakıncası yoksa kaça aldığınızı sorabilirmiyim.
Selamlar.

Hayırlı olsun aracınız, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Anki' Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle kullanın, artık ahmet ustaya gidersiniz :smiley: hatta gittiğinizde bir de karter muhafa ölçüsü verirsiniz :smiley: siz yaptırmasanız bile ben yaptırmak istiyorum kendisine ama ölçü aldıramıyorum aracım bursa'da : ))))

Gürkan Bey bahsettiğiniz Ahmet usta, tampon imalatı yapan (jeepci Ahmet usta) diye bilinen ustamız mıdır? Öyleyse ölçü verme işi kolay :D

ayt07' Alıntı:
Gürkan Bey bahsettiğiniz Ahmet usta, tampon imalatı yapan (jeepci Ahmet usta) diye bilinen ustamız mıdır? Öyleyse ölçü verme işi kolay :D

Evet kesinlikle o üstadımız :smiley:)) geçen uğradım yanına ama arabayı getiremiyorum. Eşimin arabası antalya'da benimki bursa'da. Ahmet ustanın elinde hiç Disco I ölçüsü yok :smiley:)) sizin almanız hepimizin hayrına oldu aslında tabii ki en başta size hayırlı oldu :D

Hayırlı olsun.
Bizde de RR classic hayali ile başlamıştık bu rüyaya, Disco ile gerçeğe döndük.
Çok güzel bir araç.
Güle güle kullanın.

Sevgiler.

SelamlarAyt 07.
Öncelijkle aracını hayırlı olun. Görünüşü çok güzel. Güle güle kullanın.Aracınız kaça aldınız?Araç hakkında yorumnuz nedir? Zira bu tarz araç bakıyorum. İlginiz için teşekkürler. İyi Günler.. :D

Anki' Alıntı:
Evet kesinlikle o üstadımız :smiley:)) geçen uğradım yanına ama arabayı getiremiyorum. Eşimin arabası antalya'da benimki bursa'da. Ahmet ustanın elinde hiç Disco I ölçüsü yok :smiley:)) sizin almanız hepimizin hayrına oldu aslında tabii ki en başta size hayırlı oldu :D

Gürkan Bey,
Bir ara Ahmet ustaya uğrayıp ölçü aldırırım. Zaten bende aracıma yaptırmayı düşünüyorum :D tekrar buradan haberleşiriz. murat

bekece' Alıntı:
SelamlarAyt 07.
Öncelijkle aracını hayırlı olun. Görünüşü çok güzel. Güle güle kullanın.Aracınız kaça aldınız?Araç hakkında yorumnuz nedir? Zira bu tarz araç bakıyorum. İlginiz için teşekkürler. İyi Günler.. :D

Araç ile ilgili ne söyleyebilirim bilemiyorum LR sevgisi yeni olduğundan pek tecrübeli değilim açıkcası, yıllardır kullanan arkadaşlarımız benden daha iyi şeyler söyleyeceklerdir size.
Benim izlenimlerim ise; Gerçekten V8'in sesi ve performansı muhteşem, Disco1 zaten bir efsane, özel bir araç. Çok fazla offroad yapma niyetinde değilim ancak ailemle kamp ve uzak yerlere gitmeyi istiyorum. Konforlu ve sağlam bir araba ve vergisi de uygun. Aracı İzmiren aldım, Antalyaya gelene kadar herhangi bir sıkıntı çııkarmadı keyifle kullanarak geldim. Araç gümrükten çıkarılma ufak tefek masrafı varsa da yaptırıcam amacım binmek. Mesela bu hafta şanzımancıya gidecek otomatik şanzımanı baktırıcam. Umarım yazdıklarım cevap niteliğinde olmuştur.

Bu arada (Afrikalı) Mehmet Bey'in de sormuş olduğu fiyat konusuna nasıl değineyim.. Fiyatı bende saklı kalarak oldukça iyi bir fiyata aldım desem yeterli olur sanırım ;)
Murat

BOBO' Alıntı:
Hayırlı olsun.
Bizde de RR classic hayali ile başlamıştık bu rüyaya, Disco ile gerçeğe döndük.
Çok güzel bir araç.
Güle güle kullanın.

Sevgiler.
Teşekkür ederim sizinde aracınız çok güzel. Bende defender diye yola çıkıp hatta bir ara series bakıp ummadığım bir anda disco almış oldum. Nasip diyelim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR