Arkadaşlar !! Adana - Kahramanmaraş Civarı Kamp Yeri Aranıyor. :):)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,843

Etiketler
Ynt: Arkadaşlar !! Adana - Kahramanmaraş Civarı Kamp Yeri Aranıyor. :smiley::smiley:

Adana: Karatas-Kumluk Kamping Tel: 322 3212 75
Rasit Ener Turizm Tesisleri Iskenderun yolu 5km. Benim bildigim bu iki adres,selamlar
Baska alternatif: Iskenderun sonrasi Belen'den inip denizi bulup Arsuz tarafina gitmek,deniz kenarinda cok kamping vardir.

Ynt: Arkadaşlar !! Adana - Kahramanmaraş Civarı Kamp Yeri Aranıyor. :smiley::smiley:

Teşekkürederim , aslında ben daha çok orman veya dağlık alanları sormuştum. Yinede teşekkürler. Buarada iki hafta önce Karataştaydım bnalık yedik ayıptır söylemesi. :smiley:

Ercüment Bey Karataş sahili ve Denizi Adanalıların tercihettiği bir yer. Genel olarak iyi rabet görüyor. Ama ben denizden yana tercihimi dalış bölgelerinni daha yogun oldugu Mersin ve silifke arasında Kullanıyorum. sizede deniz kamping için silifke ve yeşilovacık arasında bir kaç yer tavsiye edebilirim isterseniz.

merhabalar
geçen gün gazete böyle bir haber çıktı: karataş'ta ki kamp yerleri kaymakam taraftan kapatılmıştır.bu doğru mı acaba ve hangi kamp yerleri hala açık bilen varmı teşekkür ederim

çok kolay,
adana kzueyine vurun, ulukışla karayolu değil !
kıcak, büyüksofulu, yani aladağ lorut ve kaldı'nın
güney yüzleri, gitmedi iseniz, gidin de güzellik görün !
hayatınızda böyle doğal kaynak suyu içtiniz mi acaba ?
yeraltı krom çökeltisinden burada ki sular, inaılmaz..,
büyüksofulu'dan daha kuzeye vurursanız, lorut güney yüzüne yaklaşırsınız,
oradan toros balını kaçırmayın..

braz daha kuzey - doğu karsantı, hacer boğazı, barazama;
ama buraları biraz cıvıdı ! çok giden var.. kıcak'I pek kimse bilmez..,,

güzel geziler,

gökhan

Sayin Meseregan;
Ben her sene 2 ay Mersin-Erdemli-Limonlu-Ayas-Silifke-Kiskalesi-Bogsak-Aydincik-Tasuscu-Bozyazi-Anamur arasi kaliyorum,bu yazdigim yerlerde sahane dalis yapabilirsiniz.Bu sene niyetimiz,Insallah,Karadeniz Akcakoca'dan baslayip Trabzon ve sonra asagiya Akdeniz inis,ve sahiliden devam edip Canakkale karsiya gecis,soyle 4 ay kadar bir Motokaravan gezimiz var.Tabii ki sagligimiz musaade ederse.iyi gunler dilegi ile.

Sevgili Gökhan verdiğin lokasyonlar için çok teşekkürederim, en kısa sürede çantamı alıp çıkacagım.
Ercüment Bey umarım tam dilediğiniz gibi bir gezi olur. Bu arada sinop civarında bir kaç batık var, oradayken mutlaka gerekli izinleri alıp o batıklara da dalın Çok etkşleneceğinizi fgaranti ediyorum.Valla şimdiden imrendim size.
Umarım sağlıklı ve macera dolu bir ttil geçirirsiniz.
Hepinize saygılar.

Çamlı yayla ve civarı , ayrıca silifke Anamur civarlarında da süper kanyonlar oldugu haberini almış bulunuyorum. Sanırım haftaya bir gezi yapacagım Dönüşümde resimleri ve bilgileri sizinle paylaşacagım arkadaşlar.

meseregan' Alıntı:
Teşekkürederim , aslında ben daha çok orman veya dağlık alanları sormuştum. Yinede teşekkürler. Buarada iki hafta önce Karataştaydım bnalık yedik ayıptır söylemesi. :smiley:

Eğer Osmaniye taraflarında ormanlık alan düşünürseniz misafir edebilirim. Avatarın yanında amatör siteme girerseniz yaylalarımız hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Teşekkürederim , şimdi kontrol edeceğim. Bir haftadır anamur tarafında kamptaydık.Gerçekten çok eğlenceliyidi.

Eski pozantı Adana yolundan giderken pozantıya gelmeden 4- 5 km önce bir mesire alanı var oradan bir stablize yol gidiyor vadiye doğru. Vaidnin ilerlerinde harika yerler var. Tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR