Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,689
Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

erken kalkan yol alır. 9 geç gerçekten.

Etiketler

alonewolf' Alıntı:
saat 9 da opet de buluşursak ancak 11 feribotuna bineriz gibi geliyor.
en iyisi ben sizi iznikte bekliyeyim, gelmeye karar vermişsem. yola çıkaraken beni arayın sn. iceman ve vita
birde klavuz, rehber varmı diye sormuştum var mı? yok mu?

Orhan abi nihayet geldin :smiley: özlem arkadaşımız mesleği icabı yardımcı olacak. Sende Sedat'ın telefonu var mı? Ben sana göndereyim o gün temas kurarsın.

Gitmişken Cumalıkızık yapalım derim ne dersiniz? Bir bakın resimlere de :smiley: fikirlerinizi söyleyin ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1187.msg6576#new

saat 17.30 da hava kararıyor artık. modifiye mi etsek saatleri, pazar uykusu da guzeldir gerçi ama ? ;D ;D

Cumhur bey hoşgeldiniz ben LRO dan Mert
burdan yapacağımız gezilere de bekleriz :smiley:

cumhur' Alıntı:
yeni üyeyim ve tereddütlerim var :-\ internet ortamında tanıştığım insanlarla (hiç olmadı) birlikte değil kamp olayı hiç bir faaliyet düşünemiyorum, ammaa velakin kamp ve trekking gibi aktiviteler içinde istekli insanlarla tanışmak , ailecek katılabileceğimiz aktivitelere katılmak arzumuda yenemiyorum ;D incelediğim kadarıyla seviyeli bir ortamınız ve muhabbetleriniz var :smiley:
sevgilerimle

9 çok da geç değil çünkü çok fazla yolumuz yok, 11- 11:30 civarı İznik'te oluruz
Bence feribotu tercih etmeyin çünkü çok zaman kaybettirir ve sadece 60 km. daha az yol yapmış olursunuz, Karamürselden gidileceği için hiç avantajlı değil feribot
bu gezide sanırım rehber sıkıntımız yok bu arada :smiley: visconti'nin önerisi iştah açıyor valla ;D ıslama köfte güzeldir

eyvallah hocam, 9 da teker döner diyelim o zaman ;D ;D

ben bursada olcam o zaman diliminde ben uyuyabilirim biraz daha :p
havalar karanlıkta olsa yediğimizi görelim yeter bize erhan abicim.

yok öyle uyumak... önden git mangalı yak madem yakınsın ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bursa'da Tülay, Yalova'dan Emine arkadaşlarımızında geleceği kesinleşti. Bursadan 2 kişi daha bize katılabilir. 1-2 gün içinde netleşir.

Netleşen tarih/saat 05 kasım 2006 pazar sabah saat 09.00 da belirtilen Opet istasyonundan yola çıkılacak. Karayolu takip edilerek İstanbul-İzmit-Gölcük-Karamürsel-İznik rotası izlenecek.

Görüşmek üzere.

pendik opet ile çamlıca opet aynı yer mi? ben karşının taksisiyim de o açıdan ::smiley:

çamlıcada opet yok abi, varsada TEM içinde değildir. sen TEM otoyoluna çamlıca gişelerinden gir, pendik'e kadar devam et, sağda koskoca "opet -mehmetçik vakfı-" tesislerini göreceksin zaten. büyük ihtimal kahvaltı yapıyor oluruz içerde ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR