KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)
alonewolf' Alıntı:
saat 9 da opet de buluşursak ancak 11 feribotuna bineriz gibi geliyor.
en iyisi ben sizi iznikte bekliyeyim, gelmeye karar vermişsem. yola çıkaraken beni arayın sn. iceman ve vita
birde klavuz, rehber varmı diye sormuştum var mı? yok mu?
Cumhur bey hoşgeldiniz ben LRO dan Mert
burdan yapacağımız gezilere de bekleriz
cumhur' Alıntı:
yeni üyeyim ve tereddütlerim var :-\ internet ortamında tanıştığım insanlarla (hiç olmadı) birlikte değil kamp olayı hiç bir faaliyet düşünemiyorum, ammaa velakin kamp ve trekking gibi aktiviteler içinde istekli insanlarla tanışmak , ailecek katılabileceğimiz aktivitelere katılmak arzumuda yenemiyorum ;D incelediğim kadarıyla seviyeli bir ortamınız ve muhabbetleriniz var
sevgilerimle
9 çok da geç değil çünkü çok fazla yolumuz yok, 11- 11:30 civarı İznik'te oluruz
Bence feribotu tercih etmeyin çünkü çok zaman kaybettirir ve sadece 60 km. daha az yol yapmış olursunuz, Karamürselden gidileceği için hiç avantajlı değil feribot
bu gezide sanırım rehber sıkıntımız yok bu arada visconti'nin önerisi iştah açıyor valla ;D ıslama köfte güzeldir
Netleşen tarih/saat 05 kasım 2006 pazar sabah saat 09.00 da belirtilen Opet istasyonundan yola çıkılacak. Karayolu takip edilerek İstanbul-İzmit-Gölcük-Karamürsel-İznik rotası izlenecek.
çamlıcada opet yok abi, varsada TEM içinde değildir. sen TEM otoyoluna çamlıca gişelerinden gir, pendik'e kadar devam et, sağda koskoca "opet -mehmetçik vakfı-" tesislerini göreceksin zaten. büyük ihtimal kahvaltı yapıyor oluruz içerde